ATELIER

Armonizarea Chakrelor

Inscrieri:

Armonizarea Chakrelor: conecteaza-te la inima ta

Atelierele AntrepreMAME

Chakrele sunt centri energetici care ne dau forța și vitalitatea zilnică. Micile exerciții practicate pentru armonizarea lor au efecte binefăcătoare imediate, și nu doar din momentul în care încep să fie înțelese și integrate în rutina zilnică. (Când ele devin parte din rutină, efectele sunt cu atât mai spectaculoase).

Suntem femei, devenim mame și ne lăsăm apoi trase de un resort invizibil într-un con de umbră. Uităm de noi, în cea mai mare parte a timpului. Cel mai important aspect al vieții noastre, acea “lumină a ochilor noștri”, devin (doar) copiii. Apoi, în lista de prioritati este soțul, jobul, casa… Ne facem prea puțin timp pentru noi și pentru nevoile noastre reale, de femei și de indivizi complecși și unici, de entități care pierd balanța reală în autoevaluare.

Statisticile spun că peste 80% din femei nu se mai simt feminine, atrăgătoare, creative… după ce devin mame și se pierd pe ele însele, își pierd identitatea sub multitudinea de roluri zilnice.

Soluțiile sunt la îndemâna noastră: terapii alternative, psihologi sau psihoterapeuți, coachi, cursuri de dezvoltare personală… însă câte dintre noi avem acest timp pentru a-l dedica, în mod sistematic, unor astfel de programe?

Atelierul de Armonizare a chakrelor este susținut de Elena Răducu – mamă a doi copii, care în urmă cu 4-5 ani a trecut prin etapele acelor crize atât de ușor de recunoscut de către multe dintre noi: depresie, creștere bruscă în greutate, afundarea în muncă, transformarea relației cu soțul din iubiți în colegi de apartament – cu scopul comun al întreținerii gospodăriei și al educării copiilor. Burn-out-ul vine mereu pe neasteptate si ne scoate din pilotul automat.

La un moment dat, tot ceea ce ne dă satisfacție devine munca – pe care căutăm să o ducem la cote cât mai înalte, pentru a demonstra că putem, că suntem utile.

Noi toate ne dorim butonul magic al transformarii, nu-i așa?

Atelierul pentru Armonizarea Chakrelor nu promite un buton magic, dar cu siguranță garantează o mai bună așezare a realității interioare, în noi însene.

Exercițiile pe care le vom face împreună, la acest atelier, vor avea urmatoarele efecte:

  • Re-trezirea entuziasmului zilnic 
  • Amplificarea energiei și forței vitale
  • Claritate în luarea deciziilor
  • Creșterea dorinței și a poftei de viață
  • Atragerea abundenței pe toate planurile
  • Fericirea de a fi, pur si simplu!

Femeia care are energie are de toate: sănătate fizică, emoțională, abundență financiară, devine un magnet pentru cei din jur și împrăștie lumina.

Elena ne mai promite ceva: dacă vom depune un minim de efort în a integra exercițiile recomandate de ea, în viața de zi cu zi, vom resimți energia și bucuria de a reașeza lucrurile în viața noastră, într-un mod care să ne pună în lumina (și în ochii celorlalți, nu doar în ai noștri). Vom readuce starea de bine și zâmbetul și vom reînvăța să ne privim la adevărata valoare.

E mult? E puțin?

Acorda-ti o șansă în plus prin amplificarea energiei!

Hai să ne vedem la Atelier-ul de Armonizare a Chakrelor, ÎMPREUNA, sub aceeași energie caldă pe care o găsiți în Comunitatea AntrepreMAME.

 

#CreștemÎmpreună.

Timp de aproximativ 2 ore ne vom conecta la inima noastră, vom afla ce sunt chakrele, centrele noastre energetice, vom aplica tehnici de revitalizare a feminității, pe care apoi le puteti aplica zi de zi. 

DURATA: 2 ore 30 min

COST: 200 lei/persoana

Specialiști îndrumători:

  • Elena Răducu – NLP coach & Trainer de feminitate

15 PARTICIPANTI /grupa

21 martie 2023, ora 18.00

( Locația atelierului va fi comunicata ulterior )

Recomandare Dress code: vestimentație în verde, pentru chakra 4 – chakra inimii, care este la intersecția dintre chackrele inferioare si cele superioare. Rochie sau fustă, pentru amplificarea feminității.

Inscrieri: