ATELIER

Styling Vestimentar

Inscrieri:

Styling Vestimentar: Culoare, Stil, Silueta

Atelierele AntrepreMAME

Hai să vorbim despre un adevăr pe care femeile nu îl recunosc ușor: unele dintre noi chiar nu reușim să ne alegem singure cele mai potrivite haine, armonizate cu particularitățile siluetei, culoarea părului sau tonurile pielii, cu evenimentele din zi sau din seară, la care urmează să participăm, și, mai ales, cu propria personalitate.

Ca femei, care pe parcursul unei zile îndeplinim o pleiadă de roluluri (mamă, soție, antreprenoare, parteneră, fiică, prietenă, angajat etc.), a ne alege hainele potrivite este esențial pentru mesajul pe care dorim să-l transmitem despre sine.

Sub amprenta Atelierele AntrepreMAME #CreștemÎmpreună, alături de Flory și Irina, vă propun o sesiune practică și extrem de utilă – Arta Vestimentară: Culoare, stil personal, siluetă! 

Irina Sauciuc este stilist vestimentar, absolventă a cursurilor de Stilism și Consiliere Vestimentară la ILBAH, Automachiaj la Fundația Calea Victoriei, Colour and Makeup la Colour Me Beautiful Romania. 

Irina ghidează femeile să aducă simplitate în alegerile vestimentare, armonie și culoare în garderobe, dar mai ales siguranță de sine. În timpul săptămânii este programator, iar timpul liber îl dedică business-ului ei în domeniul consultanței de stil. Deține certificarea pentru analiza culorilor personale, acordată de Colour Me Beautiful Romania – Lideri în domeniu. 

 

Flory Cucu (Lofty by Flory Cucu) este designer vestimentar, care s-a remarcat prin talentul de crea acele produse potrivite personalității fiecărei femei, punându-și amprenta unică asupra fiecărui articol “născut” în atelierul său. Flory creează articole vestimentare pentru orice tip de siluetă și pentru a sparge tiparele dimensiunilor perfecte. Este de părere că toate corpurile femeilor sunt perfecte, cu atitudinea potrivită, iar această atitudine, de multe ori, este infuențată și de articolele vestimentare potrivit alese.

Elementul unic al creațiilor Lofty este empatia: Flory visează să poată convinge femeile și, în special, mamele, să nu se mai pună pe ultimele locuri din lista priorităților. 

Atelierul Stilul Vestimentar: Culoare, stil personal, siluete!  Oferă participantelor: 

   • oportunitatea de a-și descoperi culorile care le fac să strălucească și care le oferă un aspect plin de viață,
   • posibilitatea de a-și descoperi și contura stilul personal, care să le susțină în plan personal și profesional,
   • descoperirea acelor tipuri de haine și croieli, care le pun în valoare silueta,
   • definitivarea stilului vestimentar care să le ajute în a economisi și în a arăta excelent, indiferent de ocazie. 

DURATA: 3 ore

COST: 150 lei/persoana

Specialiști îndrumători:

 • Flory Cucu – Designer vestimentar
 • Irina Sauciuc – stilist personal

10 PARTICIPANTI /grupa

LOCATIE: Luna februarie, la completarea grupei

( Ziua și locația atelierului se vor stabili de comun acord, după completarea grupei )

Goodie-bag: Surpriza!

Inscrieri: