EDITIA  II

CONTINUĂM   POVESTEA!

targurile AntrepreMAME bazar

De la idee, la acțiune este, uneori, doar un pas. Credem cu tărie că determinarea și pasiunea sunt două dintre “motoarele” nelipsite ale femeilor, care merg în direcția visului lor.

Așa a început proiectul AntrepreMAME – ca o idee, apoi ca o comunitate care crește organic, frumos, asemenea unui copil hrănit cu principii sănătoase, înțelegere, ascultare reciprocă și suport.

În luna mai 2023, ne reîntâlnim la AntrepreMAME BAZAR – a doua ediție a târgului mamelor antreprenor, în aer liber.

Evenimentul – dedicat întregii familii – va avea loc în Parcul Dinamic, din comuna Chiajna – comuna cu cel mai mare număr de locuitori din județul Ilfov (peste 100.000, conform statisticilor).

Am pornit de la convingerea că dincolo de promovarea online, pe care fiecare antrepreMAMĂ o realizează pe canalele proprii de socializare, este nevoie și de interacțiune umană, de căldură și contact fizic, de dialog direct, de povești… Așa că mi-am dorit să ofer AntrepreMAMELOR din comunitate ocazia de a-și prezenta produsele și micile afaceri, în mod nemijlocut, unui număr cât mai mare de vizitatori”, a spus Mădălina Roman, fondatoarea comunității AntrepreMAME.

AntrepreMAME BAZAR

edita a doua

 

2023

Evenimentul din acest an va cuprinde:

Ateliere și activități pentru copii

Ateliere haioase de aritmetică mentală, gheață carbonică, face painting, pictură pe tablouri de lut, art&craft pentru copii, plantare de copăcei, semințe sau bulbi de flori, ateliere de pictură pe figurine și lemn, ateliere pentru copii 1-3 ani, crazy hair – coafuri colorate pentru fetițe și băieți etc.

Produse pentru casă și familie

Haine originale, create de mămicile designer, bijuterii din pietre semiprețioase, bijuterii inedite din fructe și flori – imortalizate în rășini naturale, miere și produse din miere, lavandă și produse din lavandă, lumânări parfumate, cărți, produse naturiste, decorațiuni pentru casă etc.

Concursuri 

În cadrul celor două week-end-uri de distracție, vizitatorii evenimentului vor putea asiata la:

Duminica, 27 Mai, ora 16:00

Un show inedit și colorat – prezentare de modă pentru copii, cu creațiile antrepremamelor din comunitate

Sambata, 27 Mai, ora 11:30

Spectacol de teatru / dans și muzică pentru copii

Sambata & Duminica

Jocurile copilăriei: unde părinții vor fi provocați să se joace, alături de copii, jocurile copilărieie în aer liber, iar copii de azi vor fi provocați să pună telefoanele și tabletele de-o parte

Haideți alături de AntrepreMAME! Un târg fizic este o ocazie excelentă pentru a cunoaște antreprenoare, pentru a lega prietenii și colaborări, pentru a spune clienților și potențialilor clienți povestea din spatele produselor voastre.

Pentru detalii suplimentare, la antrepremame@gmail.com sau www.antrepremame.ro

AntrepreMAME este o comunitate a tuturor mamelor, indiferent că sunt antreprenoare sau se gândesc să devină! 

AntrepreMAME este o horă românească, a mamelor și a femeilor cu idei, cu inițiativă și determinare.

CONCURS

MyCLUB AUCHAN

PARTENER PRINCIPAL

Dinamic Parc, Chiajna

CONCURS

Jocurile Copilarieri

PARTENER

Dinamic Parc, Chiajna

CONCURS

Igiena Dentara

PARTENER

Dinamic Parc, Chiajna

ATELIER

Alimentatie Sanatoasa

PARTENER

Dinamic Parc, Chiajna

ATELIER

Igiena Dentara

PARTENER

Dinamic Parc, Chiajna

SPECTACOL

Dans, Teatru & Muzica

27 MAI

11:30

Dinamic Parc, Chiajna

CATWALK

Prezentare de Moda

21 MAI

16:30

Dinamic Parc, Chiajna

PARTY

AntrepreMAME

Dinamic Parc, Chiajna

POVESTEA CONTINUĂ!

Evenimentul are loc în Parcul Dinamic, din comuna Chiajna – comuna cu cel mai mare număr de locuitori din județul Ilfov (peste 100.000, conform statisticilor). Iată deci, un loc promițător în care intenționăm să creem tradiție, cu un eveniment-târg dedicat întregii familii.

Haideți să ne adunăm la Bazar! Dincolo de promovarea online, pe care fiecare antrepreMAMĂ o realizează pe canalele proprii de socializare, este nevoie și de interacțiune umană, de căldură și contact fizic, de dialog direct, de povești… La AntrepreMAME Bazar avem ocazia de a ne prezenta produsele și micile afaceri, în mod nemijlocit, unui număr mare de vizitatori.

AntrepreMAME Bazar 2023 este ocazia excelentă pentru a revedea, dar și pentru a cunoaște antreprenoare, pentru a lega prietenii și colaborări, pentru a spune clienților și potențialilor clienți povestea din spatele produselor voastre.

INSCRIERI 

ANTREPREMAME

BAZAR

Editia II

2023

27 – 28 MAI

____________

Save the date!

Dinamic Parc, Chiajna