BLOG

AntrepreMAME Bazar – Ediția I. Concluzii La Final De Proiect Pilot
22.10.2022
AntrepreMAME Bazar – Ediția I. Concluzii La Final De Proiect Pilot

blog AntrepreMAME

Madalina Roman

Mi-a luat ceva timp să scriu acest articol, pentru că mi-am dorit mult să nu scap din vedere pe nimeni – dintre cei care au participat ca expozanți sau dintre cei care au contribuit la organizarea ediției și, mai ales, mi-am dorit să las timpul să așeze gândurile, pentru a trage cele mai constructive concluzii la final de primă ediție AntrepreMAME Bazar.

A ieșit bine! Acesta a fost feed-back-ul general, iar atunci când cei direct implicați cer insistent și cu bucurie, a doua ediție, înseamnă că participarea a meritat. Ca în orice inițiativă care implică un număr mare de oameni, probabil au fost și aspecte mai puțin plăcute. Este dificil să atingi așteptările tuturor, însă AntrepreMAME Bazar va rămâne un eveniment emblemă al comunității AntrepreMAME, ca oportunitate pentru a aduce noi categorii de public în fața mămicilor antreprenor și invers.

Pentru mine, acest târg a fost o experiență fantastică și o oportunitate de a mă autoevalua ca inițiator de comunitate și organizator de evenimente, descoperind lucruri noi despre mine și resurse interioare nebănuite. Personal, nu cunosc un om mai nesigur pe sine decât mine. Am fost și încă sunt o persoană mereu precaută, care face totul cu frâna de mână trasă. Feed-back-ul primit în urma târgului a fost un dar neprețuit și a avut menirea de a-mi îndrepta coloana. Vă mulțumesc!

Ca initiator al comunității AntrepreMAME– îmi doresc să contribui la crearea de oportunități prin care mamele acestea minunate, fantastice, nestatorice, să își poată prezenta rezultatul muncii în mod DIRECT, în afara mediului online, unui PUBLIC NOI ȘI CÂT MAI LARG, altul decât ele însele, atunci când se întâlnesc în cerc restrâns, pentru socializare și împărtășirea experiențelor.

Ca antreprenor – încă mă descopăr și așez în mine principii de bază, aceasta fiind o imagine cu care nu m-am identificat, până acum.

Ca mamă – scopul meu este să profit de fiecare moment liber pentru a fi lângă copii, prin urmare sunt inițiatorul atipic de comunitate, care nu răspunde des, prin prezență, la evenimente de socializare și networking. Este o etapă pe care decid să o petrec astfel, în detrimentul construirii de relații de business, dar cu bucuria jocului alături de micuții mei.

DESPRE Prima Ediție a AntrepreMAME Bazar

De ce Chiajna?

Am ales Chiajna din rațiuni subiective, inițial – dar cu mari speranțe de a ocupa o zonă în care nu a existat un astfel de precedent. Am ales Chiajna pentru că aici locuiesc. Ca organizator al unei idei venite din scurt, dar mai ales ca mamă de doi copii micuți, cu nevoie acută pentru prezența mea, organizarea acestui eveniment într-un loc îndepărtat de casă ar fi fost dificilă. Am ales Chiajna pentru că mi-a fost la îndemână să prezint proiectul domnului Primar – care a fost deschis să îmi acorde tot sprijinul necesar pentru organizare, mi-a fost la îndemână să ajung repede la locație și, mai ales, mi-a fost ușor ca, împreună cu toată familia, să mergem în parculețele comunei și să fixăm bannerele sau să împărțim flyere.

Ce îmi reproșez!

Aici voi merge pe puncte clare și la obiect:

 • Lipsa conoștințelor despre noii algoritmi și formule magice ale Facebook, în promovare. Privind în urmă, cred că am targetat campaniile în facebook mult prea țintit și am micșorat plaja de public, pentru eveniment.
 • Lipsa unei echipe de organizare. Am alunecat în vechea tendință, aceea de a face singură cât mai multe lucruri, din teama de eșec. Am organizat acest eveniment cu multă strângere de inimă, pentru că nu știam cum va ieși, la final, însă teama de eșec m-a făcut să nu cer sfatul sau ajutorul celor din jur, pentru a nu pune responsabilitatea unui eventual rateu pe umerii nimănui. Rezultatul a fost o oboseală cruntă și ceva scăpări organizatorice care ar fi putut fi evitate, într-o muncă de echipă.
 • Numărul relativ mic de vizitatori. Este greu să penetrezi o piață în care publicul nu este obișnuit cu un precedent, însă cred foarte mult în potențialul acestei comune (cu cel mai mare număr de locuitori din județul Ilfov) și consider că repetarea evenimentului, în aceeași locație, dar și cu mai multe puncte de atracție, ar putea deveni, în scurt timp, un succes. Niciodată vizitatorii nu vor fi prea mulți.
 • Timpul prea scurt pentru socializare. Aș fi vrut să avem mai multă vreme la dispoziție pentru a ne cunoaște și a ne asculta reciproc.

Mulțumiri cu recunoștință!

Mulțumirile nu vor fi niciodată suficiente, dar simt nevoia să le împart și să le menționez clar.

 • Domnului Primar al Comunei Chiajna, Mircea Minea. A îmbrățișat ideea comunității AntrepreMAME de la început și a promis că acordă locația și sprijinul necesare organizării evenimentului, în scopul susținerii inițiativelor de antreprenoriat ale mamelor. Și s-a ținut de cuvânt. Parcul Dinamic este o locație de vis, o mică deltă, care îmbie la petrecerea timpului de calitate, în familie. Vă învit să-l vizitați.
 • Green Sugar – produsul în care cred cu tărie și pe care îl folosesc de peste 9 ani. Green Sugar este susținător al proiectului AntrepreMAME, iar la eveniment a oferit tuturor mămicilor antreprenor dulciuri sănătoase din gama Kidovit, noua gamă de alimente sănătoase, curate și funcționale, pentru copii.
 • Costinei Dinulescu, Art Director, care a creat toate vizualurile acestui eveniment. Brandingul a fost impecabil.
 • Lilianei Uleiaspecialist PR, care mi-a oferit o colosală mână de ajutor în definitivarea prezentării evenimentului și obținerea de produse promoționale, care alături de dulciurile de la Green Sugar, au înveselit și îndulcit atmosfera. M-am bucurat teribil că am putut oferi antrepremamelor mici atenții și motive de răsfăț – un aspect pe care intenționez să îl continui în cadrul comunității.

AntrepreMAMELE – în ordinea literelor de pe tricou . Vă recomand cu tot dragul să intrați pe paginile lor și să vă familiarizați cu produsele. Aveți aici, practic, un “magazin” cu cele mai faine produse, pe care le puteți accesa printr-un singur click, în funcție de scop.

 

 • Adriana Dragneva – Călătorie într-o lume minunată – a venit cu bucuria figurinelor de ipsos, care se cer pictate de copii.
 • Alexandra Sandu – Maam with love – și-a prezentat colecția de haine minunate, pe care le creează cu multă pasiune și originalitate, dar mai ales a venit cu voie bună și deschidere spre a cunoaște comunitatea.
 • Adina Cristea – Bucurie în culori – nu a putut participa fizic, dar a trimis produsele minunate, fascinant de realist executate, pentru a fi prezente la târg. Port cu mare drag cerceii creați de Adina și mă las uimită, de fiecare dată când aduce în atenție modele noi de accesorii.
 • Alina Cocuz – Aliah– a înveselit evenimentul cu tutu-urile colorate, pentru toate vârstele. Este și pe lista noastră de cumpărături, dar între timp o recomand cu căldură pentru creativitate, calitate și execuția impecabilă a tutuurilor.
 • Alina Dobre – a avut colțul colorat al cărților Usborne, cu lumea fascinantă a poveștilor.
 • Alina Gabriela Ion – Albinuțele Magice – a uimit prin amenajarea standului și prin atelierele creative, organizate cu copiii. Simt că am câștigat un prieten, în Alina și sunt recunoscătoare că a venit la AntrepreMAME Bazar. O recomand pentru personalizarea tuturor obiectelor la care vă puteți gândi. Garantez! Contactați-o pe ALina, la ea găsiți tot!
 • Anda Miron – Zen în Dar – un om fascinant, delicat ca o pană de pasăre măiastră, pe care mă simt norocoasă că l-am cunoscut, deși timpul nu ne-a permis să socializăm prea mult. Produsele sale sunt oglinda sufletului ei – accesorii din lemn, pictate manual, inspirate din natură și simboluri străvechi.
 • Andreea Dragulin – Fadari Art– o mămică super creativă, care concepe (sau retransformă) produse cu multă empatie, pentru nevoile reale ale copiilor, din materiale prietenoase cu mediul. Vă recomand cărțile ei de activități practice, scrise din propria experiență de părinte.
 • Andreea Ostafie – Miss Sassy – o atracție a târgului, pentru fetițele care au dorit codițe și șuvițe colorate, dar mai ales o persoană caldă, pe care o voi recomanda cu maxim de drag și convingere pentru evenimente.
 • Andreea Preda – Mandarina– un om surprinzător de cald, care croșetează jucării atât de frumoase pentru copii. A fost o reală bucure să o cunosc și să mă bucur de prezența ei.
 • Bianca Crețulescu – Farmasi– genul de om pe care mi-ar plăcea să-l cunosc mai bine și sper să am ocazia. Tipul de antreprenor atașat unui MLM, care crede cu tărie în potențialul produsului său și se implică pentru promovarea și creșterea echipei. Felicitări!
 • Boboc Ileana Cristina – Handmade Box – mămica venită din Topoloveni, cu bebe în cuptorul sufletului și al pântecului. Realizează accesorii foarte frumoase, de o finețe aparte, dar și decorațiuni de iarnă personalizate.
 • Claudia Mihaela Enache – Candle of soul – mezina târgului, dacă nu mă înșel… Creează lumânări parfumate, minunat de realiste, care imită deserturile la pahar și care miros extraordinar.
 • Corina Natalia Stănescu – LavandBee– a fost colțul cu miros de Românie din târgul Antrepremame și i-am admirat pentru costumele tradiționale și pentru șnurul tricolor expus pe fiecare produs al lor. Nu știu alții cum sunt (ca să îl parafrazez pe Creangă), dar eu, când văd tricolorul, mă însuflețesc. Mi-au îndreptat coloana de bucurie și mândrie. Mă bucur când întâlnesc oameni cu (încă) mare încredere în neam. Tare mult îmi place apa lor de lavandă, cu care îmi stropesc fața, dimineața!
 • Costina Dinulescu – Oty și creionul magic – un om să-l pui în suflet, care a scris o carte să o citești și să o recitești, la nesfîrșit. Costina este unul dintre cei mai talentați și dedicați oameni pe care îi cunosc. La târg l-a adus pe Oty – cartea ei de suflet, ilustrată chiar de ea, care spune povestea sensibilă a repercusiunilor bullying-ului asupra sufletului de copil.
 • Cristina Gelegram – Kris Art Design – un stand cu produse de o finețe aparte, bijuterii din rășini, cristale și pietre semiprețioase. Cristina a adus un plus de eleganță târgului și sper să îi vizitați pagina de facebook și site-ul (felicitări pentru site, Cris!), mai ales că se apropie sărbătorile și aici puteți găsi cadouri draguțe pentru femeile dragi din viața voastră.
 • Cristina Kaminski – Star Cerk New Project– un artist luminos, mereu gata să-i susțină pe ceilalți cu bucurie și zâmbetul pe buze. Cristina pictează tablouri, dar și accesorii sau tricouri, iar în opinia mea – ceea ce i se potrivește cel mai bine este lucrul cu copiii, în atelierele sale de pictură.
 • Diana Olteanu – Charisma– un om dedicat proiectelor handmade, pe care le realizează cu multă pasiune. Ea a fost sursa mea de inspirație pentru un subiect pe care aș dori să-l analizăm mai mult, în comunitate: corelația dintre tipul de produse și tipologia evenimentelor potrivite lor. Mulțumesc, Diana!
 • Elena Frone – Câmpul cu Levănțică – o revelație pentru mine, căci Elena, dincolo de omul minunat pe care l-am descoperit a fi, m-a ajutat să descopăr – abia acum – că există dulceață de lavandă. Iar dulceața ei este fonomenală, căci are floarea de lavandă tocată atât de mărunt, încât o linguriță din acest produs te poartă prin multiple stări minunate, de la gustul inițial dulce, până la aroma puternică de lavandă care îți inundă simțurile, pentru ca apoi, când rămâne doar floarea, să te bucuri de seva pe care aceasta încă o lasă pe papile. Scriu și înghit. Vă recomand dulceața, cu precădere!
 • Elena Mitrea – Elly Flowers – o antrepremamă ca o floare: delicată, discretă, sensibilă. Elena nu a avut succes la acest târg cu aranjamentele florale, un eșec pe care l-am simțit foarte, foarte personal, având în vedere și simpatia pe care i-o port. Admir peste măsură munca ei și vă recomand să aruncați un ochi pe pagina de facebook – face minuni din flori. Probabil că un târg în aer liber nu este locul potrivit pentru acest tip de produs, însă Elena a avut unul dintre cele mai frumoase standuri. Elena, sper să găsim împreună oportunitățile potrivite pentru ca florile tale să strălucescă!
 • Elena Răducu – Magic One – nu ai cum să nu o admiri pentru determinare, tenacitate și pentru prezența constantă la evenimente. Este sufletul petrecerilor și o enciclopedie de informații despre reinventare de sine. La târg a venit cu produsele sale Freeway și Thermomix.
 • Eliza Rotaru – Grădina Bucuriei– descoperită cu mare bucurie, pentru că produsele lor sunt minunate! Role de fructe deshidratate, pentru toate gusturile, care se adresează atât copiilor (și adulților) mereu în căutare de ronțăit, cât și mofturoșilor. Rolele de fructe deshidratate sunt o revelație – m-au convins să trec pe lista de achiziții (poate de Crăciun) un mini deshidrator pentru pofte ad-hoc și, mai ales, pentru salvarea fructelor care rămân neconsumate.
 • Felicia Gogan – The Magic SleepOver – Doamne, la Felicia am să mă opresc puțin, să mă bucur de însăși bucuria de a o fi cunoscut. Este un om fascinant, care emană atât de mult calm și armonie, încât nu îți vine să te desprinzi de ea. Felicia și colțul ei de poveste organizează petreceri pentru copilași. De fapt, reformulez: Felicia și colțul ei de poveste organizează petreceri magice, de neuitat, pentru copilași. Vă recomand cu tot sufletul să oferiți copilului vostru un asemena cadou: de la Felicia, nu îi cumpărați o petrecere, ci îi cumpărați O EXPERIENȚĂ de viață și o amintire fără termen de valabilitate!
 • Flory Cucu – Lofty by Flory Cucu – prietena mea tăcută și talentată, care îți citește în suflet și apoi te îmbracă exact așa cum îți stă cel mai bine, astfel încât să îți reamintești de punctele tale forte. Am câteva ținute realizate de Flory și, ori de câte ori mă îmbrac cu ele, simt cum debordez de încredere în mine. Vă recomand să îi treceți pragul atelierului (sau să o contactați prin zoom, căci nu e nevoie de prezența fizică pentru a vă face ținuta perfectă).
 • Gabriela Florea & Carmen Iocu – Doterra– un exemplu de echipă, care lucrează în perfectă armonie. Nu știu dacă uleiurile esențiale contribuie sau nu la armonizare, dar mie mi se pare că Gabi și Carmen fac un matching foarte bun. Am fost (sunt, în continuare, dar – să spunem – într-o stare puțin latentă) un fan al uleiurilor esențiale. A fi în preajma celor două femei atât de faine, mi-a retrezit iubirea și dorul pentru uleiuri – pasiune care, altă dată, atingea cote inimaginabile. Eram dependentă de ele. În urma târgului am redeschis sertarul cu uleiuri și am început reconectarea cu ele. E tare bine! Contactați-le pe ele pentru cele mai faine recomandări de uleiuri esențiale! Felicitări, fetelor!
 • Gabriela Radu – Atelier Creație – un om clar ca un cristal – nici nu e de mirare, în fond, pentru că lucrează cu pietrele și cristalele semiprețioase, pe care le montează cu grijă în diverse metale. Pe mine m-au impresionat bijuteriile din flori în rășină, montate în metale prețioase. Iar citrinul pe care l-am achizițioat de la ea mă însoțește peste tot :). Pentru bijuterii de calitate, dar mai ales potrivite caracteristicilor voastre personale, contactați-o pe Gabi.
 • Hulya Suliman – Mommy’s Help – este persoana de care aveți nevoie, dragi mămici, atunci când ordinea și curățenia se dovedesc a fi mai puternice decât voi. :)))) La mine, asta se întâmplă mai mereu, reunosc, pentru că în momentele libere alerg mai degrabă spre scris, decât spre aspirator. Hulya va avea foarte curând o firmă de curățenie, pe conceptul Mommy’s Help, adică va oferi fix acea extra-mână de ajutpr de care orice mamă are nevoie la curățenie.
 • Laura Dragan – Happy Kidz Afterschool – este locul în care vă recomand să vă aduceți copiii, după școală. Laura este, cum ar spune americanii, “gifted” în lucrul cu copiii. Nu voi uita niciodată prima ei prezentare în cadrul uneia din întâlnirile AntrepreMAME, când a spus că a început primul afterschool cu 8 copii și a ajuns la aproape 50, doar din recomandări. La afterschool-ul ei, copiii nu vor să plece acasă. Când copiii sunt fericiți, ce-și mai poate dori un părinte?
 • Laura Iura – Veselie Cool– omul care mi-a dăruit o Românie mică, tricoloră, pe care o port cu drag, care a venit la târg cu mult entuziasm și m-a încurajat nespus, pe toată perioada acestuia. Este un exemplu de vivacitate și spirit tânăr, adaptabil, frumos, creativ. Este omul care m-a ajutat să personalizez un cadou frumos pentru antrepremamele comunității, dar care rămâne, momentan, o surpriză!
 • Lavinia Petrariu – Unicorner– L<3V, cum îmi place să o alint, este una dintre persoanele pentru care am dezvoltat un drag aparte. Am cunoscut-o în cadrul comunității și ne-am împrietenit treptat, descoperind unghiuri comune de a aborda situațiile. Lavinia, la Unicorner, creează tablouri luminoase care spun povești de neuitat și care personalizează orice cameră. Vor fascina adulții și copiii, deopotrivă!
 • Liliana Uleia – Țuți și Alesia prin Europa – draga și minunata mea Liliana, omul echilibrat și atât de onest pe care mă bucur să-l am alături, dar, mai ales, omul liniștit care mă ajută să mă opresc din goana mea săgătătorească. Liliana a scris una dintre cele mai frumoase cărticele de copii pe care am răsfoit-o de când am început să-i citesc Ioanei, înainte de culcare. Țuți și Alesia prin Europa este povestea frumoasă a unei prietenii minunate, dintre o fetiță și ursulețul ei, împreună cu care pornește într-o călătorie prin capitalele europene. Este o carte bine documentată, dar scrisă sensibil și jucăuș, astfel încât ajunge la inima oricărui copil.
 • Loredana Hatinger – Baby Gifts – a venit cu trusouri de calitate premium pentru bebeluși. Ideea business-ului ei s-a desprins din propria sa experiență de părinte, atunci când a simțit nevoia unor produse de calitate pentru bebeluși și astfel a creat pachetele cadou – utile oricărei mămici la început de drum.
 • Lucia Zubas – Ev’Li Crafty Hands – talentată și dedicată artei cu lut polimeric, Lucia modelează accesorii și decorațiuni realiste, cu un simț minunat al culorilor și al combinării formelor, însă mai mult de atât am admirat atelierele de pictură organizate pentru copii și bucuria cu care i-a ghidat pe cei mici în aventura culorilor.
 • Madalina Ciorbă Dobre – Wacerra Macrame – un om talentat și cald, deopotrivă empatic și simpatic. Mădă a fost una dintre primele antrepremame înscrise la Bazar și, totodată, cea care mi-a dat cele mai multe încurajări în privința înscrierilor. Și a avut dreptate! Vă recomand să-i vizitați pagina și să-i comandați produsele, împletite cu atât de multă migală și răbdare.
 • Mădălina Klement – Atelier M – venită tocmai din Brașov, Mădă nu încetează să uimească prin poveștile pe care le pictează pe haine. Sper că Bucureștiul nu a fost sub așteptări, însă, chiar dacă s-a reîntors la Brașov, pe Mădă o puteți contacta online și puteți personaliza la ea tot ce vă trece prin minte. Este un om plin de talent și sensibilitate și reușește să surprindă, prin arta ei aplicată, frânturi din sufletul fiecărui om care îi poartă creațiile.
 • Mădălina Stănescu – Smart Clinor – participare în premieră la un târg în aer liber. Mădă este creatorea produselor de curățenie Smart Clinor, pentru casă, și vi le recomand pentru ingredientele blânde, prietetoase și non-toxice, dar mai ales pentru eficiență. Am reușit să testez o parte dintre ele și sunt produsele ideale pentru gospodărie, iar raportul calitate/cantitate/preț este unul foarte, foarte bun!
 • Mari Fecioru Ivan – Terra Salin – omul care mută munții de sare în mijlocul capitalei. Mari este surprinzătoare și fascinantă, determinată și imbatabilă. Mie mi se pare că nimic nu este imposibil pentru ea. A creat un business minunat – unic în peisajul bucureștean: cea mai performantă salină artificială din oraș și este, în același timp, vocea perfectă pentru business-ul ei. Eu, una, o iubesc pe Mari ca sarea în nări. Și vă garantez că sarea în nări, mai ales în sezonul rece, este aur curat, protecție și sănătate.
 • Marina Dobre – Colorful Pots – un business inedit, gestionat de doi oameni foarte tineri și frumoooooooși tare! Mi-a plăcut ideea lor de a realiza recipiente pentru diverse utilizări, dintr-un material rezistent, asemănător rășinei, care poate avea culori diverse, ce pot fi asortate cu ușurință în orice încăpere a casei. În plus, produsele lor sunt cadouri foarte frumoase pentru diferite ocazii. Faină idee! Vă invit să aruncați un ochi pe pagina lor.
 • Mary Prodan – Helix Events & Baloons – este un om tare fain, o mămică remarcabilă și o sursă de zâmbet și pozitivism. Baloanele lui Mary au înveselit târgul și vă recomand să apelați la ea ori de câte ori organizați un eveniment, pentru decoruri din baloane. De asemenea, Mary realizează și decorațiuni din licheni.
 • Mădălina Roman – Mami pe Mătură – da, chiar eu. La târg am avut, pentru prima dată, curajul de a mă asuma ca autor de carte. V-am spus că sunt cel mai nesigur om pe care îl cunosc. Feed-back-ul primit la Pădurea Tăcută – Povești pentru oameni mari mi-a oferit cel mai frumos cadou: convingerea că poveștile mele emoționează, transmit mesajul potrivit și au menirea de a ajunge în mânile potrivite, la momentul potrivit.
 • Mihaela Secuianu Toma – Casa cu miere Berceni – omul care a ridicat mierea la nivel de terapie, pentru că mixul de imunitate este unul dintre produsele vedetă ale gamei, cu eficiență dovedită, mai ales în sezonul rece. Eu iubesc albinele de când am înțeles importanța rolului lor covârșitor în menținerea vieții pe pământ, iar oamenii care lucrează printre albine, din punctul meu de vedere, au o aură de zei, căci aceste ființe mici, dar fascinante, nu acceptă pe oricine în mijlocul lor. Vizitați pagina Mihaelei și încercați specialitățile!!!
 • Monica Groza – Copatiliu– unul dintre cele mai dragi episoade pe care le-am scris în AntrepreMAME a fost despre Monica și ale ei cămășuțe de noapte, desprinse din poveștile cu prințese. A fost suficient să văd încântarea din ochii fetiței mele, atunci când a îmbrăcat rochița de noapte Copatiliu, ca să îmi dau seama că Monica este un fel de zână bună, care aduce fetițelor bucuria și libertatea de a se visa prințese.
 • Nicoleta Purice – Ina’s Trinkets – dă formă celor mai frumoase povești pe care le-am văzut, vreodată, materializate pe accesorii. Combinația inedită de lut polimeric, cristale sau pietre semiprețioase și pietre, te fac să te oprești în fața standului și să admiri meticulozitatea cu care este creată fiecare piesă. Vă recomand să o căutați și să-i admirați munca. Sunt produse destul de nișate, dar dacă ești iubitor de povești misterioase, pline de fantezie, devorator de cărți sau filme despre magie, vrăjitoare și elfi, dacă ai un spirit rebel și ești convins că spiridușii există…la Ina’s Trinkets găsești ce ai nevoie!
 • Raluca Florentina Mihai – Atelierul în culori – este omul care mi-a intrat direct în suflet. Face decorațiuni de dragul de a le face, pentru plăcerea pe care i-o dă munca, în general. Iubesc oamenii pasionați de ceea ce fac. Raluca îmbină atât de frumos elemente naturale, în tablourile sale, încât rămâi locului să le admiri.
 • Ramona Rac Hrisov – SmartyKids Chiajna – este acel super erou care împrietenește copiii cu matematica, iar această misiune nu e deloc una ușoară. Cursurile de aritmetică mentală, organizate de Ramona pe categorii de vârstă, familiarizează copiii cu abacul și le antrenează inteligența într-un mod plăcut și relaxat. Socializarea, jocurile și interacțiunea îi ajută pe copii în dezvoltarea lor armonioasă, așa că vă recomand cu tot dragul să o contactați pe Ramo pentru detalii, dacă aveți copii de 5-6 ani +.
 • Roxana Selaru – Artsew by Roxana Selaru – este locul în care mămicile pot găsi hăinuțe din materiale organice, certificate, personalizate, originale și, mai ales, prietenoase cu pielea și mișcările libere ale celor mici. Vă recomand să dați o idee Moșului de a se opri pe pagina Roxanei :).
 • Roxana Streinu – Kiddos Toys Club România – ah, ce dragă mi-a devenit mămica aceasta revenită în România, cu puiul ei, și dornică de a face aici educație despre consumerismul exagerat de jucării. Atât de frumos este conceptul afacerii Roxanei, încât am decis să nu mai cumpăr jucării, să aștept ca puii mei să depășească etapa celor cu care se joacă acum și apoi să apelez la jucăriile închiriate – ceea ce înseamnă economie de bani și spațiu, dar mai ales mult, mult mai puțin plastic, pentru că toate jucăriile smart din gama Kiddos Toys sunt din materiale prietenoase cu mediul.
 • Silvia Ganescu – The Little Things – o fetiță cu fetiță, așa îmi place să-i spun, pentru că Silvia este o mămică tânără, un om minunat, cu care comunici extrem de ușor și o prietenă tare faină. De curând a absolvit școala Lamaze și poate ajuta mămicile însărcinate să se pregătească pentru naștere, iar eu vă spun că este cel mai potrivit om pentru acest rol.
 • Tesoi Adriana – Kangen, Thermomix & autorulote pentru vacanțe de vis – un om tare frumos, pe care mă bucur că l-am cunoscut la startul edițiilor AntrepreMAME Bazar, căci apa vie va fi nelipsită de la evenimentele noastre, așa cum a promis și Adriana.
 • Zamsa Corina – MindHub București Unirii – primul club inovator de programare pentru copii cu vârste între 6 și 15 ani, unde copiii descoperă lumea fascinantă a roboticii şi îşi fac prieteni. Cursurile MindHub îi ajută pe copii să-și dezvolte gândirea logică și analitică, studiind fundamentele programării! Toate acestea îl stimulează pe copil să rămână implicat activ în procesul educațional și să acumuleze cât mai multe cunoștințe.

AntrepreMAMELE acestea super talentate, minunat de creative, de perfecționiste, de artiste, au nevoie de noi – ceilalți, pentru a putea produce, în continuare, cu entuziasm, cu motivație, cu scop. O comunitate are nevoie de oameni! Așa că vă așteptăm în grupul @AntrepreMAME, pentru a le cunoaște și a le susține, dar mai ales pentru a vă lăsa inspirate de puterea lor de a face lucrurile să se miște armonios, în jurul lor.