conferinta

antrepremame

CUM SĂ PĂSTRĂM

GENIALITATEA

COPIILOR ROMÂNI

conferinta antrepremame

INVITAT

doctor crisitian rachitan

top cinci diagnosticieni ai lumii

MODERATOR

madalina roman

fondator antrepremame

Comunitatea AntrepreMAME vă invită la o întâlnire inedită și unică, alături de dl. Doctor Cristian Răchitan, unul dintre primii cinci diagnosticieni ai lumii, conform presei internaționale.

Supranumit “medicul vedetelor de la Hollywood”, dar și al românilor de rând, dl. Doctor Doctor Cristian Răchitan, va fi prezent pe 14 martie 2024, la ora 16.30, Sala I.C. Brătianu din București, pentru o întâlnire deschisă cu mamele și viitoarele mame din România, la conferința Cum să păstrăm genialitatea copiilor Români, eveniment organizat de Comunitatea AntrepreMAME și susținut de Sala DALLES.

Cristian Rachitan

cum sa nu distrugem genialitatea copiilor romani

startup incubator

    Dalles: Sala I. C. Bratianu

    14 Martie 2024

}    16:30 – 18:00

    ACTIVITATI:

  • Cum sa nu distrugem genialitatea copiilor romani – Cristian Rachitan

cristian rachitan

cum sa nu distrugem genialitatea copiilor romani

Conferintele AntrepreMAME

Pentru viitoarele mame, dacă vor fi prezente la eveniment, domnul doctor dorește să vorbească despre pregătirea concepției și a sarcinii și despre perioada grea, care precedă nașterea și în care trecerea de la statutul de femeie la cel de mamă poate avea impact asupra copilului (cum diminuăm trauma fizică, provoată de naștere).

“Este necesar să punem la dispoziția mamelor din România informație variată și utilă despre cum pot atinge armonia dintre rolurile pe care le îndeplinesc zi de zi: cel principal, de mamă, și cele femeie, soție sau parteneră, angajat sau antreprenor (nu mai puțin importante). Ca mame, universul se învârte în jurul copiilor noștri, cărora ne dorim să le oferim totul. Suntem o forță în lumea lor și este necesar să conștientizăm acest lucru, mai ales dacă vom avea uneltele necesare. Iar aceste unelte sunt date de informație!

Prin comunitatea AntrepreMAME, pe care am fondat-o în urmă cu doi ani, îmi doresc să facilitez, pentru cât mai multe mame și viitoare mame, accesul la informație utilă, valoroasă, ușor de aplicat” – a declarat Madalina Roman, fondatoarea comunității AntrepreMAME.

  • cum sa nu distrugem genialitatea copiilor noștri
  • cum sa ne sprijinim copiii în a-si descoperi și a-si urma destinul
  • oportunitățile mamelor din România de a-si crește copiii curat și echilibrat, conectați la sursa de valori autentice ale neamului nostru
  • sfaturi pentru mamele singure, care își cresc copiii încercând sa suplinească și rolul și energia tatălui absent
  • sfaturi pentru femeile car își doresc sa devina mame: cum să ne pregătim fizic și psihic pentru a naște un copil sănătos
  • reechilibrarea psihica și fizica a femeii, după trauma fizica a nașterii, astfel incat aceasta sa nu afecteze copilul în niciuna din etapele sale de dezvoltare

Dacă ești mamă sau viitoare mamă și dorești să afli informații unice din partea unuia dintre primii cinci diagnosticieni ai lumii – dl. Dr. Cristian Răchitan, prezent în România pentru un turneu de conferințe pe tema sănătății, te așteptăm la evenimentul organizat de Comunitatea AntrepreMAME care este, în același timp, și prima conferință dedicată exclusiv mamelor și viitoarelor mame din România, susținută de dl. Doctor.

rezervare gratuita

180 locuri disponibile


embed google maps

CONFERINTA

Cristian Rachitan

    Str. Biserica Amzei nr.5

    14 Martie 2024

}    16:30 – 18:30

Formular Inscriere

organizator

startup incubator

moderator

madalina roman

fondator antrepremame

partener

parteneri media

sustinatori