Chic Dumpi Boutique

Haine pentru reactivarea zâmbetului

Povestea

“Dumpi Boutique este universul meu de culoare.”

Dacă ajungi pe pagina Dumpi, sigur vei staționa acolo câteva minute bune, pentru că ceea ce creează Mihaela nu te poate lăsa indiferent.

Rochiile ei ridică feminitatea la următorul nivel. O reactivează sau, mai bine spus, o reîntoarce la origini. Creațiile marca Dumpi Boutique te trimit într-o scurtă călătorie a modei de altă dată, când rochiile puneau în evidență talia plină de feminitate a doamnelor, dar o reinterpretează într-o manieră jucăușă, plină de zâmbet și culoare.

O mămică îmbrăcată într-o rochie Dumpi va fi mereu, mereu o mămică pusă pe șotii, prietena copilului ei, partenerul cel mai de încredere de joacă și surprize. Pentru că toate creațiile Dumpi sunt un melanj de feminitate și copilărie, de zâmete și bună dispoziție, de invitație către libertate și bucurie.

“Fiind mamă de băiat, mi-am dorit să mă pot asorta cu el, așa că începuturile au fost despre hainuțele mamă-fiu, începuturi care s-au dezvoltat de la sine și tare frumos. Acum, Dumpi înseamnă rochii și fuste mamă-fiică, seturi mamă-fiu, fuste diafane din tulle pentru zâne moderne sau seturi pentru întreaga familie. Avem ceva pentru orice ocazie!”

Emotia Produselor

Dumpi este plin de emoție, culoare și iubire, mai ales datorită seturilor mamă-fiică/fiu, care consolidează și mai mult legătura unică dintre o mămică și puii ei. Lucrate din materiale alese cu grijă, toate produsele colecției sunt croite la comandă, pe măsurile viitorilor beneficiari, astfel încât orice eveniment sau zi petrecută împreună să rămână o amintire frumoasă!

Seturile Dumpi sunt materializarea visului oricărui copil: acela de a fi, de a se purta, de a arăta ca idolul vieții lui: mama. Să ne bucurăm de aceste momente și să ne permitem să fim mereu veseli, alături de copiii noștri.

Gama de produse

Lofty By Flory Cucu

VESTIMENTATIE

ASORTATA

Mihaela Dorobanțu te invita să îți reactivezi feminitatea și spiritul ghiduș, mereu pregătit de joacă, alături de micii tăi exploratori. Oferă-le acele amintiri care vor dura toată viața: parfumul suav al mamei, rochia foșnitoare, de zână, care curgea precum apa, la fiecare întoarcere, culorile vii și vesele și zâmbetul. Zâmbetul tău, mereu activat de rochiile cele mai potrivite!

VESTIMENTATIE

ASORATATA

VESTIMENTATIE

ASORATATA

VESTIMENTATIE

ASORATATA

VESTIMENTATIE

ASORATATA

VESTIMENTATIE

ASORATATA

VESTIMENTATIE

ASORATATA

VESTIMENTATIE

ASORATATA

VESTIMENTATIE

ASORATATA

VESTIMENTATIE

ASORATATA

Contact

Mihaela Dorobanțu

dumpi@antrepremame.ro

Galerie