Față În Față

ANTREPREMAME

“Față în față” este formula de succes care nu se demodează niciodată. Sau, mai bine zis, ne încăpățânăm să nu o demodăm, pentru că relația umană, interacțiunea, schimbul de priviri și de zâmbete este limbajul acela comun prin care putem împărtăși, cel mai bine, idei și sentimente. După o lungă perioadă de pandemie, bucuria noastră reală este că putem relua întâlnirile, să ne dăm șansa schimbului de energie bună, constructivă, revelatoare.
 
În cadrul întâlnirilor “AntrepreMAME Față în față”, ne propunem să aducem laolaltă AntrepreMAMELE și viitoarele antreprenoare, pentru a facilita astfel schimbul de experiență între ele și a oferi, celor care încă nu au pornit în aventura antreprenoriatului, puterea exemplului concret, dovada vie a faptului că se poate.
 
Întâlnirile “AntrepreMAME Față în față” ale acestei comunități au porțile deschise inclusiv pentru membrele comunității care nu sunt antreprenoare, dar au bucuria de a petrece timp de calitate alături de femei care trăiesc această experiență. Pentru că, în fond, prin acest proiect nu ne adresam doar antreprenoarelor, ci mamelor, în general – aceste ființe complexe, care schimbă realitatea, atunci când își propun.
 
Fiecare întâlnire “AntrepreMAME Față în față” aduce un element de noutate – fie că vorbim de specialiști în dezvoltare personală sau de afaceri, de antreprenori de succes sau de antrenori ai minții.

O altă întâlnire…ceva de speriat: ne-am adunăm să bem (poțiuni, evident), dar am venit și cu copiii! Ăsta da curaj înfricoșător!!!!
Sabatul zânelor-vrăjitoare AntrepreMAME – cele care știu să facă bici din orice și care uimesc prin felul în care reușesc să fie în toate rolurile posibile: mame, antreprenoare, femei, soții, fiice, prietene și, mai ales, **experte** în absolut tot.
Am servit:

  • fiertură de mătrăgună veselă (fonetic se pronunță PRO-SE-CO 🥂) pentru potențarea intuiției,
  • crochete de cozi de sirenă (fonetic: aperitive sărate, să alunece mai bine fierturile 🌮), pentru efect spontan antirid,
  • triluri de rândunică matinală (fonetic: deserturi dulci ), pentru catifelarea țipetelor în fața soților,
  • poțiunea magică a iubirii (fonetic: lichid de hidratare nonalcoolizat 🥤), pentru deschiderea celui de-al treilea ochi.

Copiii au fost întemnițați în salină, cu un Cerber la ușă (fonetic: animator).

Happy AntrepreHalloween!

Galerie “Sabatul zânelor-vrăjitoare AntrpreMAME, 2022”

În mijlocul verii, am fugit de căldură și am rezervat un loc super, PENTRU CĂ ANTREPREMAMELE MERITĂ SĂ STEA ÎN PUF. La propriu! Simplu! Pentru că merităm!
Întâlnirea AntrepreMAME din vara 2022 a avut loc la cort, precum beduinii – cu cocktail-uri delicioase, ceaiuri aromate, pizza delivery și multe povești despre obiectivele fiecăreia.
A lipsit masajul, dar rezolvăm pentru o dată următoare :).

Galerie “Antrepremamele merita sa stea in puf, 2022”

Ne-am întâlnit pe 24 ianuarie 2023, îmbrăcate în ii, pentru a ne (re)uni, încă o dată, la începutul noului an.
Fiecare întâlnire AntrepreMAME vine cu o experiență, cu o savoare aparte și cu anunțuri noi, la pachet.

Galerie AntrepreMAME – 24 ianuarie, de ziua Unirii AntrepreMAMELOR