antrepremame

gold

membership

SILVER
integrare în pagina ‘comunitate’

Pentru că faci parte din echipa AntrepreMAME, vei avea un card personalizat în pagina “Comunitate“. Logoul tău va fi vizibil în constelația Comunității AntrepreMAME, cu link direct către pagina de prezentare aleasă de tine (site sau social media). Această pagină este dedicată partenerilor comunității și membrilor care și-au arătat suportul și au demonstrat că e posibil să #creștemîmpreună.

Mulțumim!

promovare prin postari spotlight

Promovarea brand-ului tău prin postări spot-light în social media (pe grupul și pagina publică de Facebook și Instagram AntrepreMAME), către întregul network AntrepreMAME și către partenerii comunității. Alegem împreună cel mai potrivit moment pentru promovare și poți posta de trei ori pe lună cele mai frumoase povești ale brand-ului sau produselor tale.

copywritinging profesional personalizat

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copywriting, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă. Fie că este vorba de descrieri de produse sau mesaje de campanie, vom transforma ideile tale în mesaje memorabile și convingătoare. Jusk ask!

participare la evenimentele antrepremame

Vei putea beneficia de un discount la toate evenimentele si conferințele organizate de comunitatea AntrepreMAME. De asemenea, vei avea acces, cu discount, și la ateliere și workshop-uri organizate special pentru nevoile membrilor comunității.

networking & personal development

Drumul antreprenoriatului poate aduce provocări, dar suntem aici să le depășim împreună. Te vei conecta cu întreaga echipă, vei învăța din experiențele altor antreprenori și vom împărtăși bucuria fiecărui succes câștigat.

GOLD
acces în incubatorul antrepremame

Am alcătuit o echipă de profesioniști desăvârșiți din domenii specifice nevoilor firmelor noi și antreprenorilor aflați la început de drum.

Ne-am asigurat că putem acoperi toate nevoile unui business, indiferent de aria de activitate, pentru ca TU să te poți concentra doar pe clienții tăi.

discounturi în rețeaua de parteneri

În cadrul Comunității AntrepreMAME, suntem susținuți de companii puternice, care își doresc să sprijine antreprenoriatul românesc.

Împreună cu partenerii și sponsorii comunității, ne asigurăm că vei avea cele mai mici costuri recurente posibile ca să îți poți duce afacerea la următorul nivel.

pagină web dedicată

Vei avea o pagină personală, dedicată, pe domeniul antepremame.ro pe care o poți folosi ca pe un site propriu, fără să îți faci griji legate de hosting, mentenanță și alte costuri aferente.

Noi ne ocupăm de copywriting și dezvoltare, iar tu te bucuri de micul tău site, din site-ul AntrepreMAME.

acces în antrepremame marketplace

Preluăm produsul tău pentru o perioadă limitată de timp și îl vindem prin rețeaua de magazine AntrepreMAME MARKETPLACE.

Nu trebuie să faci nimic, noi ne vom ocupa de vânzare, împachetare, livrare, fiscalizare, iar la final vei primi venitul obținut și un plan de acțiune, stabilit împreună cu specialiștii noștri în vânzări.

discounturi la evenimentele comunitatii

Poți participa la toate evenimentele (incluzând workshop-urile profesionale) organizate de comunitatea AntrepreMAME și beneficiezi de reduceri substanțiale, de până la 50% (in funcție de eveniment).

PLATINUM
rețeaua de parteneri b2b

Promovăm brand-ul tău direct către rețeaua de parteneri AntrepreMAME, prin rețele de distribuție, puncte de vânzare fizice sau eCommerce și obții o poziție permanentă în magazinele AntrepreMAME

Partenerii și modul de vânzare/promovare diferă în funcție de brand-ul/produsul tău. Hai să stabilim o întâlnire!

promovare prin pagina ‘evenimente’

Evenimentele și campaniile tale vor fi afișate în “calendarul” AntrepreMAME și promovate ca evenimente susținute de comunitate, către întregul network AntepreMAME. La cerere, ne
ocupăm de bannere, grafică sau copywriting, complet gratuit (conform condițiilor categoriei*)

zone premium la târguri și evenimente

Beneficiezi de poziționare specială, astfel încât să fii în centrul atenției. Organizarea spațiului va fi gândită special, pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de profilul activității tale și de eveniment.

Numărul de locuri oferite este limitat.

extra-discounturi evenimente & targuri

Ca membru PLATINUM, beneficiezi și de acces gratuit la întâlnirile și workshop-urile
organizate în comunitate, dar și de reduceri substanțiale la evenimentele și târgurile cu taxă
(sau la evenimentele partenerilor).

episod personalizat pe blog antrepremame

Hai să îți scriem povestea! Cum s-a născut ideea business-ului, ce te-a determinat să faci schimbarea, unde vrei să ajunga, care îți sunt temerile și avantajele?

Toate acestea, pentru că ai o voce care trebuie auzită de cât mai multe antrepremame, asemenea nouă, aflate la început de drum. Povestea ta va determina o altă antrepremamă să nu renunțe!

alegând planul GOLD, vei beneficia automat de toate serviciile și beneficiile planului SILVER

antrepremame

incubator

deschidere firma

cosultanta

contabilitate

resurse umane

fonduri europene

dezvoltare site

copywriting

web hosting

seo

grafica / design

fotografie

specialist pr

Am alcătuit o echipă de profesioniști desăvârșiți din domenii specifice nevoilor firmelor noi și antreprenorilor aflați la început de drum. Ne-am asigurat că putem acoperi toate nevoile unui business, indiferent de aria de activitate, pentru ca TU să te poți concentra doar pe clienții tăi.

acceptat garantat

Ca membru ‘Gold’ vei fi automat acceptat în programul de incubare AntrepreMAME, fără să fie nevoie să treci prin procesul de selecție și vei avea acces la beneficiile pe care acesta le pune la dispoziție, în funcție de nevoile business-ului tău.

Ne vom ocupa de tot ce înseamnă conturarea unei afaceri, de la branding (logo, materiale vizuale, etichete etc.) sau re-branding, pană la poziționarea pe piață a produselor și integrarea în Magazinele AntrepreMAME. Tu adu-ți doar VISUL!

discount special membri

Ca membru GOLD, nu numai că vei beneficia de acceptarea automată în Incubator, dar vei obține și reduceri semnificative.

În funcție de serviciile de care ai nevoie, poți să valorifici întreaga valoare a planului de membru ca o sumă a acestor discount-uri generoase. Este o modalitate excelentă de a profita la maxim de toate resursele și beneficiile oferite de comunitatea AntrepreMAME.

doar serviciile necesare

Poți avea acces la beneficiile Incubatorului și în cazul în care business-ul tău este deja conturat și are o identitate proprie.

Ne vom întâlni pentru a analiza stadiul afacerii tale, iar în funcție de nevoile tale de dezvoltare, vom stabili împreună care sunt cele mai potrivite direcții de acțiune. 

Hai să vedem ce putem face pentru a #cresteîmpreună.

servicii business complete

Incubatorul AntrepreMAME te va implica activ! Echipa noastră va discuta împreună cu tine fiecare pas al dezvoltării business-ului tău, astfel încât tu să fii parte activă în fiecare decizie luată. Acest lucru îți va oferi un know-how prețios pentru momentul în care vei prelua administrarea integrală a proiectului tău antreprenorial.

aici găsești toate serviciile necesare unui start-up și o echipă pe care te poți baza!

antrepremame

marketplace

Preluăm produsul tău pentru o perioadă prestabilită de timp și îl vindem prin rețeaua de magazine AntrepreMAME MARKETPLACE.

Nu trebuie să faci nimic, noi ne vom ocupa de vânzare, împachetare, livrare, fiscalizare, iar la final vei primi veniturile cuvenite și un plan de acțiune, stabilit împreună cu specialiștii noștri în vânzări.

preluăm produsele

Preluăm în gestiune produsele tale pentru o perioadă de timp pe care o stabilim împreună; în funcție de tipul și categoria în care se încadrează, vom prelua bunurile tale pentru o perioadă cuprinsă între 60 – 180 zile.

Vom prelua un stoc limitat și, pe măsură ce apar vânzări, vom completa sau modifica stocurile, în limita disponibilității acestora.

Poți adăuga și schimba portofoliul de produse oricând dorești, noi ne ocupăm doar de gestionarea și vânzarea produselor tale.

vindem produsele

Pe întreaga perioadă a preluării nu trebuie să îți faci griji de absolut nimic. Noi ne vom ocupa integral de vânzarea, ambalarea, facturarea și predarea produselor către curier.

Rețeaua AntrepreMAME Marketplace îți oferă expunere către cele mai importante puncte de vânzare din București.

Mai mult, în această perioadă, vom testa mai multe metode de promovare și vom experimenta diferite politici de prețuri pentru a stabili care este cea mai profitabilă abordare pentru produsele tale, în relație cu publicul țintă.

 

te platim

Îți transferăm veniturile cuvenite la 15 zile.

Stabilim contractual costurile de achiziție și vei primi integral acea sumă pentru toate produsele vândute de noi.

Peste preturile stabilite, vom calcula și adăuga costurile aferente comisioanelor platformelor, ambalajelor și a altor taxe aferente vânzărilor online, stabilind prețul final.

Dacă nu sunt vândute toate produsele tale în perioada contractuală, putem prelungi colaborarea sau îți trimitem toate stocurile rămase înapoi.

validam brandul

În baza vânzărilor și a metodelor de vânzare și ofertare utilizate, vom determina potențialul produselor tale și vom elabora un plan detaliat de vânzare pe care ți-l vom prezenta într-o întâlnire specială, pentru a putea continua pe cont propriu tipul de marketing aplicat de echipa noastră.

Este cel mai simplu mod posibil pentru a determina eficient publicul țintă și pentru a testa profitabilitatea și căutarea unui produs fără să fie nevoie să faci învestiții în magazine fizice, angajați, campanii costisitoare de marketing și analize de piață. Echipa AntrepreMAME Marketplace se ocupă de toate aspectele vânzării și a gestionarii stocurilor.

Chiar dacă brand-ul tau este deja pe piață, poți profita de avantajele oferite de AntrepreMAME Marketplace pentru că poți beneficia de un nou punct de vânzare pe care nu trebuie să îl gestionezi, dar care, în schimb, îți va oferi expunere către cele mai importante puncte de interes ale orașului – totul cu ZERO efort din partea ta!

vânzările nu au fost niciodată atât de simple

pagina web

platforma antrepremame

Vei avea o pagină personală, dedicată, pe domeniul antepremame.ro pe care o poți folosi ca pe un site propriu, fără să îți faci griji legate de hosting, mentenanță și alte costuri aferente.

Noi ne ocupam de copywriting și dezvoltare, iar tu te bucuri de micul tău site, din site-ul AntrepreMAME.

copywriting

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copywriting, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă.

Ne vom ocupa de copywriting și SEO pentru mica ta pagina web din site, astfel încât să transmiți publicului tău mesajul clar și concis, dar și cu emoția specifică unei AntrepreMAME.

portofoliu

În cadrul mini-site-ului tău, vei avea propriul portofoliu de produse pe care îl putem actualiza anual.

Fiecare produs va fi fotografiat profesionist își va spune propria poveste, astfel încât să îi punem în valoare atuurile și putem direcționa vizitatorii către punctele tale de vânzare online.

adresa de mail

Poți beneficia de date de contact personalizate, prin platforma AntrepreMAME.

Ne asociem cu drag și, dacă dorești, îți putem oferi o adresă de email privată pe domeniul “@antrepremame.ro”, ce va fi direcționată către adresa ta sau poți folosi aplicația noastră de email.

hosting

Fără griji legate de hosting sau de alte servicii și plăți recurente legate de un site web. Prin aderarea la planul GOLD, primești propria ta pagină web, cu toate costurile incluse în planul de membru.

Este simplu, convenabil și fără surprize neplăcute – totul este gestionat pentru tine, astfel încât să poți să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale fără bătăi de cap financiare.

mentenanță

Datorită faptului că mini site-ul tău face parte din platforma AntrepreMAME, poți avea încredere că acesta va beneficia întotdeauna de actualizări și măsuri de securitate, fără a fi nevoie să achiziționezi planuri de mentenanță sau să te confrunți cu costuri neprevăzute. Acest lucru îți oferă liniștea că afacerea ta online va funcționa fără probleme și în siguranță, iar tu te poți concentra pe dezvoltarea ei.

analitice

Dacă îți dorești ca mini site-ul tău de pe platforma AntrepreMAME să devină punctul tău central de promovare online, suntem pregătiți să-ți furnizăm analize detaliate cu privire la comportamentul și preferințele utilizatorilor. Aceste informații valoroase îți vor permite să iei decizii mai informate și să optimizezi strategiile tale de marketing pentru a atrage și mai multă atenție din partea publicului țintă.

pagina de prezentare

Pagina ta din platforma Antrepremame va fi esența business-ului tău, o oglindire a ceea ce tu ai visat, la început, dar care va convinge prin modul de expunere a produselor/serviciilor și a poveștii din spatele lor.

Putem direcționa vizitatorii pagii tale către oricare alt punct de vânzare online sau platforme de social media. În plus, îți oferim posibilitatea de a interacționa cu publicul tău prin intermediul unei adrese de email personalizate și a unui câmp de contact intgrat in pagina.

Iar cea mai bună parte? Nu trebuie să-ți faci nicio grijă legată de hosting, întreținere sau alte costuri asociate unui site web. Toate aceste aspecte sunt acoperite pentru tine!

 

micul tău site, fără griji și fără costuri recurente

discount

evenimente

antrepremame

Poți participa la toate evenimentele (incluzând workshop-urile profesionale) organizate de comunitatea AntrepreMAME și beneficiezi de reduceri substanțiale, de pana la 50% (in funcție de eveniment).

AntrepreMAME BAZAR este acel târg organizat cu dedicare pentru comunitate, unde membrii noștri își pot expune cu mândrie produsele într-un spațiu dedicat, în fața unui public larg. Este o ocazie unică de a-ți face cunoscute creațiile și de a stabili conexiuni valoroase cu potențiali clienți. Te invităm să te alături și să împărtășești pasiunea ta cu lumea!

În cadrul întâlnirilor “AntrepreMAME Față în față”, ne propunem să aducem laolaltă AntrepreMAMELE și viitoarele antreprenoare, pentru a facilita astfel schimbul de experiență între ele și a oferi, celor care încă nu au pornit în aventura antreprenoriatului, puterea exemplului concret, dovada vie a faptului că se poate.

În cadrul Conferințelor AntrepreMAME de anul acesta, vor fi dezbătute multiple subiecte de interes pentru mamele-antreprenor, care au identificat, în cadrul comunității, un top al principalelor dificultăți cu care se confruntă în dezvoltarea propriului proiect antreprenorial.

O serie de instrumente simpatice, practice, utile, care să acopere exact acea nevoie a noastră, a femeilor, de a ne permanentiza încrederea în sine, de a ne construi sau reconstrui imaginea (atât cea față de noi însene, cât și imaginea în fața celorlalți), de a ne putea automotiva, de fiecare dată, pentru a ne pune ideile în aplicare sau pentru a începe fiecare zi cu doza de energie necesară.

Modalitatea prin care ne putem întâlni față în față cu repere, cu exemple de success, cu oameni care au reușit în domeniul de activitate și care, din pură generozitate, vor să împărtășească din experiența lor, pentru a susține, pur și simplu, mamele antreprenor.

evenimente organizate exclusiv pentru comunitatea antrepremame

discounturi

rețeaua de parteneri

antrepremame

În cadrul Comunității AntrepreMAME, suntem susținuți de companii puternice, care își doresc să sprijine antreprenoriatul românesc. Împreună cu partenerii și sponsorii comunității ne asigurăm că vei avea cele mai mici costuri recurente posibile, ca să îți poți duce afacerea la următorul nivel.

economiile sunt la fel de valoroase ca profitul

membership   “GOLD”

360EUR/ AN

echivalent  30 eur/luna

plata în rate acceptată

vrei mai multe detalii despre planul de membership?

nu ezita să ne contactezi:

plata în rate acceptată:    până la 24 rate

Știm care sunt provocările cu care te poți confrunta la începutul acestei călătorii antreprenoriale și vrem să facem totul mai ușor pentru tine, inclusiv aspectele financiare. Prin urmare, am stabilit parteneriate cu câteva bănci, iar acum poți să plătești în rate pentru toate serviciile AntrepreMAME.

Asta înseamnă că poți să-ți dezvolți afacerea fără să-ți faci griji cu privire la costuri mari dintr-o dată. Suntem aici pentru tine!

poți upgrada oricând planul membership

Oferim flexibilitatea de a face upgrade la planul GOLD sau PLATINUM oricând dorești. Și ce e și mai bine, vei plăti doar diferența dintre planurile respective, raportat la perioada de timp rămasă. Este ușor și convenabil, astfel încât poți alege planul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale în orice moment. Suntem aici să-ți facilităm drumul către succes!

poți anula oricând reinnoirea planului

Fii fără griji, poți să oprești oricând reinnoirea planului tău de membership. Nu vrem să-ți complicăm viața, deci dacă vrei să iei o pauză sau să faci o schimbare, suntem aici pentru a face acest proces cât mai simplu pentru tine.

Folosește cu încredere câmpul nostru de contact. Suntem aici să te ajutăm și să ne asigurăm că ai toate informațiile și suportul de care ai nevoie. Nu ezita să ne scrii oricând!

parteneri

antrepremame

finantare

parteneri

mass-media