by Cristina Elena Vâlcoci

Produse cosmetice handmade, pentru copii si adulti

Povestea

Azi vă invit într-o poveste frumoasă. O poveste aproape fantastică, plină de aromă și culoare. Cristina Vâlcoci, de la Happy Bubbles, este una dintre primele member ale comunității AntrepreMAME și a crescut de la an la an, diversificând cu multă responsabilitate și creativitate o gamă de produse cosmetic dedicate, în principal, copiilor. Cristina manufacturează cu multă pasiune și  optimism produse cosmetice naturale, pentru bucuria tuturor simțurilor. Fiecare bucată de săpun a Cristinei este o mică operă de artă – efemeră – e adevărat, dar aducătoare de atât de multă energie bună, încât pare încărcată de misiunea de a ne aduce starea de bine, atunci când contextul exterior ne-o răpește.

De la primele încercări de a face săpun, Cristina a mers mai departe și a diversificat o gamă uimitoare de produse cosmetice, sub ambrenta Happy Bubbles. “Go big or go home” – este deviza Cristinei. A avansat către nivelul următor, dând curs creativității și nevoii de exprimare antreprenorială și artistică.

 

“Eu nu pot face un săpun simplu nici dacă mă chinui”, spune ea cu umor.

 

Happy Bubbles a pornit de la pasiune și a pus cărămizile sigure unui construct antreprenorial. Primul săpun făcut a fost pe 1 noiembrie 2020, iar de atunci activitatea ei, în laboratorul prorpiu, a fost foarte intensă și diversificată. Portofoliul ei de produse s-a îmbogățit cu multe game, iar azi, Cris oferă spre vanzare produse certificate, create sustenabil și cu responsabilitate pentru clientul final – copii (în principal).

Echipa Happy Bubbles este formată dintr-o singură persoană: ea. Se ocupă de tot, de la manufacturare, la achiziția ingredientelor, de la preluare comenzi, la promovare. Iar clienții nu întârzie să apară, căci o astfel de creație bucură pe oricine.

Emotia Produselor

E nevoie de liniște și o anumită stare aparte pentru a crea produsele naturale Happy Bubbles, apoi de atenție pentru a le decora manual sau pentu a le ambala. Rutina Cristinei este una bine stabilită, o dovadă în plus că organizarea este una dintre cheile reușitei. Cristina NU intră în laboratorul ei decât dacă este în perfect echilibru cu ea însăși, în starea de bine. Consideră că fiecare lucru pe care îl facem este amprentat de energia noastră, așa că este foarte atentă ca nicio frustrare, durere sau supărare să nu se transfere în ceea ce creează, ca să ajungă la altcineva.

“Am avut momente în care mă simțeam doborâtă și singura bucurie care m-ar fi scos din stare era săpunăritul. Mi-am dat voie să fac săpun (care, de cele mai multe ori nu ieșea așa cum aș fi vrut), dar acel săpun nu a părăsit perimetrul atelierului”.

Gama de produse

Lofty By Flory Cucu

COSMETICE

pentru copii & adulti

Vă invit să vizitați pagina Happy Bubbles și să o contactați pe Cristina. Veți găsi un om prietenos și pasionat de ceea ce face, care vă va oferi toate informațiile necesare de care aveți nevoie, pentru a achiziționa produsele de îngrijire potrivite pielii voastre, și, mai ales, pielii copiilor voștri. Produsele sunt manufacturate din ingrediente naturale, în proporție de 97% – 100%. Să ne întoarcem la rutina simplă, cât mai aprope de natură și de suflet, să rulăm energiile bune și să ne dăm voie să ne bucurăm de lucrurile mici. Și, mai ales, fiți optimiști! Cumpărați obiecte create cu optimism și credeți. Credeți cu tărie că va fi bine!

CREIOANE DE BAIE

HandMade in Romania

BOMBA DE BAIE

HandMade in Romania

BOMBA DE BAIE

HandMade in Romania

BOMBA DE BAIE

HandMade in Romania

BOMBA DE BAIE

HandMade in Romania

BOMBA DE BAIE

HandMade in Romania

SAPUN ARTIZANAL

HandMade in Romania

SAPUN ARTIZANAL

HandMade in Romania

SAPUN ARTIZANAL

HandMade in Romania

Contact

Cristina Elena Vâlcoci

cristina@antrepremame.ro

Galerie