BINE AI VENIT

AntrepreMAME

Comunitatea mamelor care învață împrenuă să crească și copii, dar și afaceri

 UN PROIECT

AntrepreMAME este un proiect al femeilor și mamelor antreprenor, care au pus bazele unor afaceri cu impact nu doar asupra vieții lor de familie, ci și asupra comunității. Pașii mici schimbă lumea.

AntrepreMAME oferă femeilor cu afaceri mici sau celor care cochetează cu ideea de a deveni antreprenoare, sprijin CONCRET, informație și inspirație, instrumente PRACTICE și MOTIVAȚIE.

Prin AntrepreMAME, ai acces la:

– Un grup compact de femei din domenii variate de activitate, care pot deveni mentori, exemple sau prieteni și pot oferi toate formele de sprijin pentru afacerea ta,
– Incubatorul Antrepremame – un transformator puternic al visului tău într-o afacere funcțională
– Parteneri puternici pe piata de business din România
– Ateliere inedite, practice și distractive
– Întâlniri de networking și antrepre-matching,
– Evenimente în concepte originale,
– EMOȚIE și afaceri cu emoție.

 

Vino în comunitatea AntrepreMAME!

 

Ce facem noi?

PROMOVAM

Promovăm puterea exemplului, pentru a dovedi că se poate! Oferim o arhivă minunată de episoade ale celor mai creative și mai frumoase afaceri ale AntrepreMAMELOR din comunitate, pentru a pune în lumină această forță de nestăvilit a femeii, care poate împleti armonios, creativ și cu succes, rolurile pe care și le asumă.

SUSTINEM

Suntem aici pentru a ne sprijini una pe cealaltă și pentru a învăța unele de la celelalte. Indiferent dacă ești antreprenoare sau angajată, mamă sau viitoare mamă, dacă ai un hobby și cochetezi cu ideea de a-l ridica la nivel de afacere, te așteptăm în comunitate! Aici oferim acel sentiment de conexiune și sprijin, de susținere și empatie!

INVATAM

Suntem mame și facem primii pași, dar în antreprenoriat, așa cum copiii noștri fac primii pași în viață. Tocmai de aceea, comunitatea AntrepreMAME urmărește să fie (încă) o sursă de încurajare, informație și inspirație pentru cele care pătrund în acest hățiș al antreprenoriatului, în România, dar și o cheie către soluții.

COLABORAM

Avem convingerea că fiecare femeie este capabilă să realizeze lucruri geniale, atunci când își propune. Uneori, însă, nu poate face aceste lucruri de una singură. Forța comunității își demonstrează puterea de fiecare dată, atunci când femeile își unesc ideile și voința. Cheia spre reușită este dată de forța comunității. Creștem împreună!

LOGO

HAI  IN  ECHIPA

TARGURILE

ANTREPREMAME BAZAR

Antreprenoriat înseamnă relaționare, promovare și vânzare. Ne dorim organizarea, cu regularitate, a târgurilor AntrepreMAME Bazar.

INTALNIRILE ANTREPREMAME

FATA IN FATA

Facem o rutină din a ne întâlni și față în față, pentru bucuria relaționării și pentru exprimarea recunoștinței de a fi exact așa cum suntem.​

CONFERINTELE

ANTREPREMAME

Altceva! Aceasta este deviza direcției de dezvoltare a proiectului AntrepreMAME. Aici oferim altfel de conferințe și susținere aplicată.

 

ANTREPREMATCHING

Un concept nou, hazliu și practic, pentru stabilirea de noi oportunități de colaborare, prietenie și proiecte comune!