antrepremame

INCUBATOR

pornim afacearea ta

ce este

Incubatorul de afaceri reprezintă un program care oferă start-up-urilor acces la infrastructură, îndrumare, mentorat și alte resurse esențiale pentru a ajuta aceste afaceri să treacă de la stadiul de idee la dezvoltarea produsului. 

Incubatoarul AntrepreMAME oferă infrastructură  IT, organizează sesiuni de pregătire pentru startup-uri și seminare specializate, organizează evenimente speciale care facilitează interacțiunea și colaborarea între antreprenori

Mai mult, oferă puncte de vânzare și validare a brand-ului tau și iți pune la dispoziție echipe de specialiști din toate domeniile relevante afacerii tale.

ce oferă

Incubatorul AntrepreMAME oferă o suită completă de beneficii și resurse pentru membrii săi, de la deschiderea firmei, la dezvoltarea imaginii brand-ului, marketing și facilitarea intrării pe piața a produselor.

Spre deosebire de alte incubatoare și programe de mentorat, programul AntrepreMAME nu este o școală in care sunt ‘predate’ noțiuni generale de marketing și studii de piață bazate pe succesul altor afaceri.

In Incubatorul AntrepreMAME echipa noastră de specialiști se ocupa de dezvoltarea și lansarea brand-ului tau, iar sesiunile de mentorat sunt personalizate pentru fiecare membru in parte și sunt bazate integral pe procesul dezvoltării brand-ului tau.

 

ce obțin

La finalul programului de incubare vei avea un brand bine definit, cu toate elementele caracteristice (etichete, logo, bannere etc.) și cu prezență digitală definită prin propriul site și prezență în social media.

În plus vei avea posibilitatea de a stabili parteneriate cu diferite rețele de magazine sau rețele de distribuție pentru a te asigura brand-ul tău capătă cea mai bună expunere.

Vei capăta un know-how puternic asupra aspectelor legale și fiscale pe care orice antreprenor este obligat le respecte și vei avea acces la consultanta specializată din fiecare arie de interes relevantă afacerii tale.

Vei avea și niste prieteni noi, pe care să te poți baza!

antrepremame

incubator

Deschidere Firma

fara batai de cap, fara cozi, fara probleme

preturi incepand de la 150 lei

lasa birocratia in seama noastra

Stabilim impreuna tipul de Societate Comerciala potrivita nevoilor tale si noi ne ocupam de intregul proces, de la completarea documentelor la depunerea dosarului la Registrul Comertului.

Primul pas in antreprenoriat nu trebuie sa fie un factor de stres.

Consultanta

tot ce ai de stiut, inainte sa ai nevoie

preturi incepand de la 150 lei/ora

fiscal, juridic & managementul afacerilor

Iti punem la dispozitie experienta vasta a echipei noastre de specialisti si te vom ghida pe drumul antreprenoriatului pentru a putea intelege totul, de la obligatii legale si fiscalizare la mareketing

Totul pe intelesul tau

Contabilitate

servicii profesionale pe care te poti baza

incepand de la 100 lei/luna

declaratii & situatii fiscale

Fiecare pas în lumea afacerilor contează. Îți oferim servicii de contabilitate profesionala, gândite să-ți aline îngrijorările și să-ți ghideze pașii siguri către succes.

Noi gestionăm cifrele, tu iti urmezi visul.

Resurse Umane

soluti personalizate de hr

incepand de la 300 lei/luna

hr, declaratii & consultanta

Echipa noastra se va ocupa de tot ce inseamna HR, de la depunearea declaratiilor pentru salariati pana la administrarea corecta si responsabila a personalului.

Fara timp pierdut, fara amenzi, fara stres

Fonduri Europene

urmatorul nivel al afacerii tale

preturi incepand de la 1000 lei

crestem impreuna, cu ajutorul UE

Daca doresti sa iti dezvolti cat mai repede afacerea si ai nevoie de o investitie, suntem pregatiti sa iti eleboram proiectul pentru accesarea fondurilor europene.

Eligibilitatea proiectului va fi stabilita gratuit

Marketing

de la idee la profitabilitate

oferta personalizata

branding, campanii & analiza de piata

În spatele fiecărei afaceri de succes stau promovarea strategică, construirea unui brand solid și campanii inteligente. Pentru a-ți contura identitatea de brand, este necesară o abordare mai profundă decât simpla prezență pe Facebook.

Dezvoltare Site

imaginea ta, in universul digital

preturi incepand de la 500 lei

prima impresie conteaza, chiar si online

Site-ul tau nu este doar un punct de vanzare, este cea mai reprezentativa parte a brand-ului tau si este fundatia pe care iti vei cladi parteneriatele si imaginea.

Un site realizat gresit iti va afecta cosiderabil brand-ul!

Copywriting

brand-ul tau, exprimat in limba pulicului tau

preturi incepand de la 200 lei

ajungem impreuna la publicul tau

Intelegem impreuna nevoiele publicului tau si tansmitem imaginea ta in cel mai potrivit mod pentru a construi un brand profesional.

Vom dezvolta imaginea afacerii tale, in cel mai mic detaliu

WEB Hosting

bazat pe 100% energie regenerabila

preturi incepand de la 0 lei

hosting profesional si client de email

Intreaga infrastructura necesara functionarii optime a unui site, bazata pe cele mai noi tehnologii din piata, la cele mai inalte standarde web. Oferim o solutie completa, securizata si eficienta (SSD) ca tu sa nu faci nicun compromis.

SEO

vorbim fluent limba motoarelor de cautare

preturi incepand de la 0 lei

search engine optimization

Promovarea in mediul online nu este de ajuns. Pentru cresterea organica si pentru a putea fi descoperit de viitorii tai clienti, este necesar ca site-ul tau sa fie indexat de motoarele de cautare (Google etc.)

Serviciile SEO profesionale pot creste considerabil succesul afacerii

Grafica / Design

imaginea brand-ului tau...la propriu

preturi incepand de la 200 lei

logo design, editare grafica, bannere campanie

Asiguram o gama completa de servicii de design, realizate profesional, special pentru business-ul sau campania pe care o derulezi.

Design Logo, Editare profesionala poze de produs, bannere digitale sau design roll-up etc. - Imaginea ta este pe maini bune

Fotografie

servicii profesionale de fotografie

preturi incepand de la 100 lei

fotografie de produs sau evenimente

Detaliile si caracteristicile produselor tale sunt cruciale pentru publicul tau. Lasa un fotograf profesionist sa se ocupe de imortalizarea lor, pentru a forma cea mai buna impresie in fata clientilor tai.

PR Specialist

reprezentare in social media & retea parteneri

preturi incepand de la 500 lei/luna

lasa birocratia in seama noastra

Construim o legătură autentică între afacerea ta și publicul tău. Împreună, vom construi o reputație solidă, bazată pe comunicare transparentă și relații puternice.

Reprezentare social media, relatii cu partenerii si mediul online

Advertising

vizibilitate maxima pentru brand-ul tau

oferta personalizata

panotaj outdoor, digital, tv

Platforma noastră de advertising acoperă toate formele de publicitate posibile. De la publicitate online la evenimente și branding sau spoturi TV, oferim soluții complete. Echipele noastre se ocupă de design, printare sau producție, asigurând materiale personalizate ce reflectă perfect identitatea brandului tău.

network antrepremame

parteneri

business to business

partener antrepremame

servicii de curierat

curiera.ro

500.000

colete trimise

+2000

clienti

+110.000.000

RON rambursati

partener antrepremame

materiale publicitare

publicitaria.ro

tipografie

materiale publicitare

branding

partener antrepremame

hosting profesional 

Incubator AntrepreMAME

hostess.solutions

web hosting

profesional

client email

integrare gmail

green energy

google SSD

7 lei

livrare

pachetele gold si platinum

Oferta dedicata pachetelor GOLD si PLATINUM

 

 

-25%

discount

pachetele gold si platinum

Oferta dedicata pachetelor GOLD si PLATINUM

 

 

-50%

discount

pachetele gold si platinum

Oferta dedicata pachetelor GOLD si PLATINUM

 

 

FAQ

Ce este un incubator de start-up?

Un incubator de afaceri reprezintă un program care oferă startup-urilor un acces valoros la infrastructură, îndrumare, mentorat și alte resurse esențiale pentru a ajuta aceste afaceri să treacă de la stadiul de idee, la dezvoltarea produsului. Aceste incubatoare pot fi inițiate și gestionate fie de autorități publice, fie de entități private din industrie. De obicei, startup-urile și produsele ce se înscriu într-un astfel de program sunt în stadii incipiente, aflate în apropierea fazei de concepție, fără să fi definit clar structura de bază.

Incubatoarele de afaceri oferă infrastructură  IT și organizează sesiuni de pregătire pentru startup-uri, ajutându-le să dezvolte prototipuri funcționale. În plus, multe incubatoare organizează evenimente speciale care facilitează interacțiunea și colaborarea între antreprenori, extinzându-și astfel rețelele de contact.

Care sunt beneficiile concrete ale incubatorului AntrepreMAME?

Incubatorul AntrepreMAME oferă o suită completă de beneficii și resurse pentru antreprenori și membrii săi. Acestea includ mentorat și consultanță de înaltă calitate, acces la infrastructură de vârf și resurse tehnologice, promovare extinsă și vizibilitate, conexiuni valoroase cu alți antreprenori și parteneri potențiali, educație și training specializat, suport constant și asistență în dezvoltarea afacerii tale.

Implicarea în AntrepreMAME îți oferă o experiență directă în conducerea unei afaceri de succes și îți permite să-ți promovezi produsele sau serviciile pe platforma AntrepreMAME Marketplace. De asemenea, ai oportunitatea de a participa la evenimente și expoziții speciale pentru a-ți aduce afacerea în prim-plan.

Care sunt beneficiile concrete ale incubatorului AntrepreMAME?

Incubatorul AntrepreMAME oferă o suită completă de beneficii și resurse pentru antreprenori și membrii săi. Acestea includ mentorat și consultanță de înaltă calitate, acces la infrastructură de vârf și resurse tehnologice, promovare extinsă și vizibilitate, conexiuni valoroase cu alți antreprenori și parteneri potențiali, educație și training specializat, suport constant și asistență în dezvoltarea afacerii tale.

Implicarea în AntrepreMAME îți oferă o experiență directă în conducerea unei afaceri de succes și îți permite să-ți promovezi produsele sau serviciile pe platforma AntrepreMAME Marketplace. De asemenea, ai oportunitatea de a participa la evenimente și expoziții speciale pentru a-ți aduce afacerea în prim-plan.

Este Incubatorul AntrepreMAME potrivit tipului meu de business?

Incubatorul AntrepreMAME este potrivit pentru o gamă variată de afaceri, inclusiv:

Start-up-uri: Dacă ai o idee de afacere sau un produs inovator pe care vrei să-l aduci pe piață, AntrepreMAME te poate ajuta să-ți transformi visul în realitate.

Antreprenori cu afaceri existente: Dacă ai deja o afacere în desfășurare și dorești să-ți extinzi, să-ți promovezi produsele sau să-ți optimizezi strategia de marketing, AntrepreMAME îți poate oferi resursele și suportul necesare.

Antreprenori cu experiență: Chiar dacă ai mai multă experiență în lumea afacerilor, AntrepreMAME poate oferi o rețea valoroasă de contacte și resurse pentru a-ți dezvolta afacerea și a o duce la nivelul următor.

Indiferent de tipul afacerii tale, AntrepreMAME se angajează să ofere suport, educație și resurse pentru a-ți sprijini creșterea și succesul.

Cum pot aplica pentru a deveni parte a incubatorului AntrepreMAME?

Pentru a deveni membru al incubatorului AntrepreMAME, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi folosind formularul de contact alăturat iar noi te vom contacta rapid pentru a stabili o întâlnire și a discuta în detaliu afacerea ta.

Deoarece avem un număr limitat de locuri, nu toți candidații vor fi acceptați în programul de incubare la prima încercare. Cu toate acestea, membrii activi ai comunității AntrepreMAME au prioritate, iar planurile de membru GOLD asigură acceptarea în incubator.

Ca parte a incubatorului, am obligația de a opta pentru toate serviciile și etapele Incubatorului?

NU, nu e nevoie să alegi întreaga suită de servicii. Poți selecta doar ceea ce ai nevoie în momentul respectiv. Echipa noastră din cadrul Incubatorului AntrepreMAME este pregătită să abordeze o varietate de probleme întâlnite de antreprenori și oferim o gamă largă de servicii. Indiferent de stadiul afacerii tale sau de buget, poți accesa resursele necesare doar atunci când ai nevoie de ele.

Pot participa start-up-urile din orice domeniu?

Da, suntem deschiși pentru start-up-urile din diverse domenii, dar suntem specializați în a oferi suport pentru start-up-urile cu produse fizice, precum cele handmade sau alte tipuri de produse materiale. Incubatorul AntrepreMAME este conceput pentru a se potrivi diverselor nevoi și domenii de activitate ale antreprenorilor noștri. Indiferent dacă vrei să dezvolți o afacere bazată pe produse sau servicii, te putem ajuta să-ți atingi obiectivele.

Cum optez pentru serviciile potrivite business-ului meu, din cadrul Incubatorului?

Folosește formularul de contact de mai jos, și noi te vom contacta pentru a stabili o întâlnire unde putem discuta nevoile tale și ale afacerii tale. Vom lucra împreună pentru a identifica ce servicii sunt cele mai potrivite și direcția cea mai bună pentru a începe procesul de incubare.

Prețurile vor varia în funcție de serviciile selectate și complexitatea fiecărui proiect, deoarece dorim să ne asigurăm că fiecare membru primește o ofertă personalizată care să reflecte corect nevoile și scopurile afacerii tale.

Există o taxă de participare sau o cotă din acțiuni în schimbul serviciilor oferite?

Incubatorul AntrepreMAME NU solicită acțiuni sau cote din afacerile incubate, și nici NU percepe costuri de admitere - se platesc doar serviciile pentru care optezi din portofoliul Incubatorului AntrepreMAME.

Numărul de afaceri pe care le putem incuba simultan este limitat, iar membrii cu planuri de membership plătite vor avea prioritate, beneficiind de reduceri semnificative în cadrul incubatorului.

Prețurile se bazează pe serviciile furnizate și vei primi o ofertă personalizată în funcție de complexitatea proiectului tău.

Cum este structurat programul de incubare AntrepreMAME?

Incubatorul AntrepreMAME nu funcționează ca o fabrică de firme, iar procesul de incubare este adaptat în mod personalizat pentru absolut fiecare membru, ținând cont de nevoile și stadiul afacerii respective.

Pentru cei care se află la început de drum, suntem dedicați în a-i sprijini în procesul de înființare a firmei, oferind consultanță și seminarii cu experți în contabilitate, drept, și fiscalitate, astfel încât să construim o bază solidă de cunoștințe necesare în debutul afacerii în timp ce noi alcătuim dosarul și actele firmei.

Următorul pas constă în stabilirea identității brandului (Branding) și coordonarea echipelor specializate în design, marketing, SEO și dezvoltare web, pentru a asigura coerența în fiecare aspect al afacerii.

Atât succesele, cât și obstacolele întâlnite în procesul de incubare sunt documentate amănunțite pentru a-ți fi prezentate structurat, pentru că AntrepreMAME nu funcționează ca un incubator convențional și nu vei învața din succesul alor afaceri -  aici, afacerea ta și procesul său de lansare și integrare pe piață devin studii de caz, pentru a-ți dezvolta competențele antreprenoriale.

Astfel, vei avea cunoștințele necesare pentru a prelua și continua dezvoltarea afacerii tale după încheierea procesului de incubare.

Cât timp este necesar să fiu parte a incubatorului AntrepreMAME?

În funcție de stadiul afacerii tale și de serviciile pe care le alegi, perioada de incubare poate varia între 30 și 180 de zile.

În majoritatea cazurilor, pentru afacerile noi, de la înființarea firmei, dezvoltarea identității de brand până la stabilirea unei strategii de marketing pe termen lung, procesul durează aproximativ 90 de zile.

Indiferent de perioada necesară pentru dezvoltarea afacerii tale, vei avea un manager de proiect dedicat care va coordona și superviza toate categoriile de servicii incluse în colaborarea cu Incubatorul AntrepreMAME.

Ce se întâmplă după încheierea programului de incubare?

La finalul perioadei de incubare, vei dispune de toate cunoștințele necesare pentru a-ți continua dezvoltarea afacerii. Vom prezenta în detaliu toate etapele de dezvoltare pentru a înțelege ce a funcționat bine și ce obstacole au fost întâmpinate.

De asemenea, vei avea o identitate de brand foarte bine definită. Toate resursele și proprietatea intelectuală dezvoltate pentru afacerea ta în cadrul programului de incubare îți aparțin în totalitate, conform contractului, și vei primi toate aceste resurse pentru a le putea utiliza ulterior.

La finalul procesului de incubare, vei avea nu doar cunoștințe despre antreprenoriat, marketing, branding sau management, ci și un brand real și funcțional, campanii de marketing stabilite pe termen lung, elemente grafice de campanie, un site propriu și produse integrate pe piață.

În plus, vei avea prieteni noi pe care te poți baza oricând.

Hai sa ne cunoastem!

Ai deja o firma deschisa?

parteneri

antrepremame

finantare

parteneri

mass-media