Lofty – by Flori Cucu

Transforma-te in ceea ce ti-ar placea sa fii!

Povestea

Flory Cucu este unul dintre cei mai talentați și pasionați oameni pe care îi vei cunoaște, în materie de vestimentație: ea creează haine croite pe… sufletul și personalitatea celor care îi trec pragul (real sau doar virtual), pentru că în ziua de azi, când orele, parcă, s-au micșorat și nu mai avem timp pentru noi, Flory a găsit soluția de a face întâlnirile cu clientele inclusiv pe zoom, de a le arăta în direct cum să își facă în mod corect măsurătorile și de a discuta cu ele detaliile creațiilor.

Flory este și câștigătoarea uneia dintre edițiile emisiunii “Bravo, ai stil!”, omul din spatele acelor minunate creații vestimentare – originale și îndrăznețe.

Cu toate acestea, pentru clientele obișnuite, atunci când nu concurează la emisiuni de modă și divertisment, Flory creează haine de un bun gust impecabil, haine care se așează pe orice siluetă, ascunde defectele și pune în valoare atuurile.

Flory este pasionată de design și creează haine absolut uimitoare, pe care le execută pe comandă, în funcție de felul de a fi al celei care o contactează. Are un simț extraordinar al omului, este receptivă la ce își dorește fiecare, însă creează niște elemente atât de inedite pe articolele de îmbrăcăminte, pe lângă ceea ce i se cere, încât rămâi mută de uimire când vezi rezultatul final și, mai ales, când realizezi cât de bine rezonezi cu acest rezultat.

Emotia Produselor

Conceptul de design și croitorie ONLINE poate părea de domeniul SF, dar nu la Lofty by Flory Cucu. Pentru că aici, în primul rând, hainele se realizează cu multă, multă empatie.

 

“Nu pot lăsa pe cineva să plece altfel decât fericită de la mine. Știu cât e de important ca cineva să te uite în oglindă și să îi placă haina aceea pe care o poartă, care se mulează pe felul său de a fi, de a simți. Pe întreaga sa personalitate. Știu cât e de important ca haina aceea să ascundă acele imperfecțiuni pe care persoana respectivă crede că le are (deși, poate, în ochiul creatorului ele aduc un plus creației), însă dacă persoana își dorește acele imperfecțiuni ascunse, atunci ele chiar trebuie ascunse! Cel mai mult contează să porți articolul respectiv cu certitudinea că ești perfectă în el. Hainele de serie nu ascund particularitățile corpului și de aceea ele nu ridică stima de sine. Știu cât e de important ca cineva să aibă rochia sau pantalonul sau…acel articol vestimentar pe care și-l dorește mult și, de aceea, pentru oricine mă contactează, voi găsi soluții să creez hainele perfecte, la prețurile perfecte, pentru a și le putea permite oricine. Ceea ce creez este cartea mea de vizită. Iar clientele mele se întorc. Iar acest lucru mă împlinește”.

Cele care nu au timp să vină în atelierul ei, pot opta pentru o simplă întrevedere pe skype/whatsțup video/zoom în care să se cunoască și să vorbească, să își ia dimensiunile corect (sub ghidajul lui Flory) și să descrie, în mare, ce și-ar dori de la noile haine.

Gama de produse

Lofty By Flory Cucu

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

Nimic nu este imposibil de creat si executat în atelierul Lofty by Flory Cucu.

Aici poti veni cu orice fel de vis sau cerinta, în materie de imbrăcaminte, iar Flory – care este un consultant vestimentar desavarsit – va crea acel obiect astfel incat sa fie potrivit siluetei si personalitatii tale.

La Lofty poti veni cu un model de haine sau ii poți descrie lui Flory ce ti-ai dori.

Iti poți alege materialele preferate sau o poti lasa pe Flory sa aleaga texturile cele mai potrivite modelului de imbracaminte dorit.

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

VESTIMENTATIE

PE COMANDA

Contact

Flory Cucu

lofty@antrepremame.ro

Galerie