Maam with Love – by Alexandra Sandu

Maam este despre femeia care a decis ca e momentul sa faca ce-i place.

Povestea

Un caiet cu schițe păstrat din copilărie. Un vis de a deveni designer, conservat într-un buzunar al timpului. O fetiță care a simțit că hainele pot fi cele mai reprezentative “cuvinte”, atunci când vrei să vorbești clar despre tine. Toate acestea au dus către Maam with Love, brand-ul Alexandrei Sandu, cea care creează pentru femeia autentică, modernă, care știe că timpul merge înainte și datoria ei este să-și ofere ceea ce îi place.

Pasionată de vestimentație, Alexandra și-a urmat visul și a ales să-și creeze prorpiile haine, pentru a se putea exprima liber. Mesajul transmis a avut impact, pentru că cei apropiați au vibrat în aceleași note și au dorit articole vestimentare la fel. Acest lucru a reprezentat pentru Alexandra încurajarea supremă de a începe Maam with Love – povestea care dă formă și voce materialelor.

În anul 2018, Alexandra a renunțat la cariera de expert contabil pentru a-și putea construi visul de designer, este mama unui băiețel și îmbină pasiunea pentru creație vestimentară cu responsabilitățile de mamă și rolul de antreprenor. Până acum a fost selectată să participe la evenimente cunoscute în România: Vfair, Made in Ro, Neversea, Untold, dar și în afara țării: Pure London, Who’s next – Paris, Săptămâna Modei de la Milano. În august 2023 a fost desemnată unul dintre designerii lunii la Alist Designers Boutique.

Emotia Produselor

Hainele Alexandrei trezesc emoție pură, autentică, pentru că se adresează cuiva anume: femeii care a decis că e momentul să facă ce îi place, să spună ce gândește, să se prezinte așa cum este. Femeii care are curajul asumat de a fi cum se simte mai bine.

Maam with Love este depre femeia care iese din tipare, fără a face eforturi de a atrage atenția. Este despre femeia rafinată în mediul urban. Este amprenta asupra feminității moderne, așa cum este astăzi văzută și reinterpretată.

Femeia de azi este din ce în ce mai complexă, mai sofisticată și mai rafinată, mai selectivă în decizii și perspective. Este din ce în ce mai frumoasă și mai liberă. Vreau să creez haine care să mulțumească fiecare versiune a femeii moderne, fie că alege, în anumite zile, să fie mai mult mamă sau mai mult profesionist, mai mult rebelă sau mai mult romantică. Îmi doresc ca Maam with Love să devină acel mod de exprimare liberă, prin care femeia să poată transmite despre ea ceea ce dorește, fără a fi nevoie să se ridice în fața mulțimii, pentru a striga.

Maam este acel reflector discret care te scoate din anonimat, fără a fi țipător, care așează acea etichetă ce impune respect și admirație. Este fundamentul pentru atitudinea potrivită fiecărei ocazii sau rol pe care îl îndeplinim, în fiecare zi.

Maam este creat pentru femei care vor să-și redescopere puterea feminină, frumusețea, despre femei împuternicite de contrastul dintre forța lor și senzualitate, feminitate, romantism, femei care găsesc puterea de a transforma imaginația în realitate, femei care-și urmează drumul cu optimism.

Gama de produse

Lofty By Flory Cucu

VESTIMENTATIE

moderna

Maam este despre femeia care a decis ca e momentul sa faca ce-i place.
Maam este depre femeia care vrea sa fie diferita fara a striga acest lucru. Este despre femeia rafinata in mediul urban, in mediul modern.
Maam este creat pentru femei care vor sa-si redescopere puterea feminina, frumusetea, despre femei imputernicite de contrastul dintre forta lor si senzualitate, feminitate, romantism, femei care gasesc puterea de a transforma imaginatia in realitate, femei care-si urmeaza drumul cu optimism

VESTIMENTATIE

moderna

VESTIMENTATIE

moderna

VESTIMENTATIE

moderna

VESTIMENTATIE

moderna

VESTIMENTATIE

moderna

VESTIMENTATIE

moderna

VESTIMENTATIE

moderna

VESTIMENTATIE

moderna

VESTIMENTATIE

moderna

Contact

Alexandra Sandu

maam@antrepremame.ro

Galerie