startup incubator

AntrepreMAME

by Madalina Roman

Povestea

Sunt Mădălina Roman și azi vă invit nu doar în comunitate, ci și în viața mea. Sunt mama perfectă pentru cei doi copii ai mei și mi-au trebuit șase ani să mi dau seama de lucrul acesta. Am avut nevoie de șase ani de când am devenit mamă, pentru a învăța să topesc acea vină imaginară (pe care o ducem cu toate în cârcă), prin care considerăm că nu suntem suficient de bune, că nu facem suficient de multe lucruri pentru copiii noștri și că nu atingem acele standarde înalte, pe care ni le setăm tot singure. Aș vrea să dau mai departe această lecție astfel încât noi, toate mamele, să înțelegem că pentru copiii noștri am fost cea mai bună alegere, atunci cand au venit pe lume, iar în ochii lor suntem perfecte. 

Așadar, sunt mama Ioanei și a lui Bogdan, soția lui Cristi, dar și un săgetător liber în mișcări, pasiuni și decizii… Sunt un om care nu simte că muncește, pentru că aleg să fac ceea ce îmi place: speciaist în comunicare&PR, creator de conținut, blogger și autor de carte. Gătesc cumplit, dar compensez prin scris. Hrana sufletului este, adesea, mai importantă 😊. Mă consider un om intuitiv și creativ și îmi place să îmi exercit creativitatea în tot ceea ce fac.

Scriu pe blogul www.madalinaroman.ro despre experiența de mamă, dar și despre proiectele care mă animă și pe care îmi doresc să le pun în aplicare, exclusiv cu scopul de a schimba în bine o mică parte de Românie. Cred cu tărie că vocile mici, atunci când se unesc, capătă o forță nemaiîntâlnită. 

Din aceeași dorință de a contribui la schimbarea în bine, s-a născut și proiectul AntrepreMAME – iar simplul fapt că sunteți aici, pe site, denotă faptul că acest proiect a prins deja aripi.

Mami Pe Matura

Povestea Brand-ului

AntrepreMAME s-a născut din dorința de a înțelege mai mult antreprenoriatul feminin, în România. De aici, proiectul s-a dezvoltat pe multe direcții. Când faci lucrurile cu pasiune, ideile bune apar ca prin minune. Și, tot ca prin minune, în jurul tău apar și oamenii potriviți care să te ajute să le transformi în realitate. Tocmai de aceea, AntrepreMAME este, mai degrabă, un organism viu, cu multe inimi, un cumul de oameni determinați să normalizeze lucrurile. Și societatea (sper).

 

Comunitatea AntrepreMame găzduiește cu foarte mare drag și cu multă emoție femei pline de talent, determinate să reușească, mame care stau în spatele business-urilor sau hobby-urilor lor și le cresc cu blândețe dar și cu perseverență, așa cum își cresc proprii copii.

 

Din anul 2024, comunitatea AntrepreMAME a pus bazele a trei direcții de dezvoltare, în urma analizării nevoilor primordiale, pentru business, ale membrilor comunitatii:

incubatorul antrepremame

un fel de fabrică de vise în care preluăm visul tău de business sau hobby-ul pe care îl dezvolți cu multă pasiune și îl transformăm, împreună, într-un business functional, legal, cu identitate proprie și strategie clară de marketing și vânzări, cu produse validate în magazinele AntrepreMAME și cu perspective clare de colaborare.

magazinele antrepremame

sunt, momentan, magazine deschise în mediul online, pe platforme interactive de vânzare. Nevoia acută a unei antreprenoare este aceea de a vinde, dincolo de plăcerea socializării și nevoia de a stabili contacte sau de a dezvolta relații. Pentu aceasta, am luat provocarea de a prelua efectiv produsele antrepremamelor în magazinele noastre și de a le comercializa pe platforme de qcommerce, cu scopul de a le valida.

evenimentele antrepremame

a treia direcție de dezvoltare a comunității rămâne aceea a evenimentelor, pentru că îmi doresc foarte mult ca alături de voi să organizăm târguri, conferințe, ateliere și seminarii sau alte motive de a ne reuni și de a consolida relații. 

antrepremame

incubator

deschidere firma

cosultanta

contabilitate

resurse umane

fonduri europene

dezvoltare site

copywriting

web hosting

seo

grafica / design

fotografie

specialist pr

In Incubatorul AntrepreMAME ai toate serviciile necesare unui start-up si o echipa pe care te poti baza!

antrepremame

marketplace

reteaua de magazine

evenimente

antrepremame

Contact

Madalina Roman

contact@antrepremame.ro