antrepremame

MEMEBERSHIP

hai in echipa

Silver

Community

Plan dedicat celor care inca se pregatesc sa porneasca un business si care doresc sa sustina comunitatea AntrepreMAME.


N
integrare in pagina ‘comunitate


N
promovare prin postari spotlight


N
copyrighting profesional personalizat


N
participare la evenimentele antrepremame


N
networking & personal development coaching

Gold

Start-up

Alegerea perfecta pentru cei aflati la inceput de drum. Servicii complete, de la deschiderea firmei la promovarea afacerii.


N
toate beneficiile “SILVER”


N
acces in incubatorul antrepremame


N
pagina web dedicata + copyright


N
acces in antrepremame marketplace


N
discounturi in reteaua de parteneri


N
discounturi la evenimentele comunitatii

Platinum

Professional

Planul ideal pentru cei care au pornit deja o afacere sau sunt in cautare de noi parteneriate si de avantaje competitive.


N
toate beneficiile “GOLD”


N
promovare in reteaua de parteneri


N
promovare prin pagina ‘evenimente


N
zone premium la targuri si evenimente


N
extra-discount la targuri si evenimente


N
episod personalizat pe blog

integrare in pagina ‘comunitate’

Pentru ca faci parte din echipa AntrepreMAME vei avea un card personalizat in pagina “comunitatea“. Logoul tău va fi vizibil în constelația Comunității AntrepreMAME, cu link direct către pagina de prezentarea aleasă de tine (site sau social media). Aceasta pagina este dedicata partenerilor comunității și membrilor care și-au aratat suportul și au demonstrat că e posibil să #creștemîmpreună.

Multumim!

acces in incubatorul antrepremame

Am alcătuit o echipa de profesioniști desăvârșiți din domenii selecționate specific nevoilor firmelor noi și ale antreprenorilor aflați la început de drum.

Ne-am asigurat ca putem acoperi toate nevoile unui business, indiferent de aria de activitate, pentru ca TU sa te poti concentra doar pe clientii tai.

reteaua de parteneri b2b

Promovăm brand-ul tău direct către rețeaua de parteneri AntrepreMAME, prin rețele de distribuție, puncte de vânzare fizice sau eCommerce și obții o poziție permanentă în magazinele AntrepreMAME

Partenerii și modul de vânzare/promovare diferă în functie de brand-ul/produsul tău. Hai să stabilim o întâlnire!

promovare prin postari spotlight

Promovarea brand-ului tău prin postări spot-light în social media (pe grupul și pagina publică de Facebook și Instagram AntrepreMAME), către întregul network AntrepreMAME și către partenerii comunității. Ne ocupam de copyright și alegem împreună cel mai potrivit moment pentru promovare. Poți posta chiar tu de două ori pe lună cele mai frumoase povești ale brand-ului sau produselor tale.

pagina web dedicata

Vei avea o pagina personala, dedicata, pe domeniul antepremame.ro pe care o poti folosi ca pe un site propriu, fara sa iti faci griji legate de hosting, mentenanta si alte costuri aferente.

Noi ne ocupam de copyright si dezvoltare, iar tu te bucuri de micul tau site, din site-ul AntrepreMAME.

promovare prin pagina ‘evenimente’

Evenimentele și campaniile tale vor fi afișate în “calendarul” AntrepreMAME și promovate ca evenimente susținute de comunitate, către întregul network AntepreMAME. La cerere, ne ocupăm de bannere, grafica sau copyright, complet gratuit.

copyrighting profesional personalizat

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copyright, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă. Fie că este vorba de descrieri de produse sau mesaje de campanie, vom transforma ideile tale în mesaje memorabile și convingătoare. Jusk ask!

discounturi in reteaua de parteneri

În cadrul Comunității AntrepreMAME, suntem susținuți de companii puternice, care își doresc să sprijine antreprenoriatul românesc.

Impreuna cu partenerii si sponsorii comunitatii ne asiguram ca vei avea cele mai mici costuri recurente posibile ca sa iti poti duce afacerea la urmatorul nivel.

zone premium la targuri si evenimente

Beneficiezi de poziționare speciala, astfel încât să fii în centrul atenției. Organizarea spațiului va fi gândită special, pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de profilul activității tale și de eveniment.

Numărul de locuri oferite este limitat.

participare la evenimentele antrepremame

Vei putea beneficia de 10% discount la toate evenimentele si conferințele organizate de comunitatea AntrepreMAME (cu excepția AntrepreMAME Bazar). De asemenea, vei avea acces și la ateliere și workshop-uri organizate special pentru nevoile membrilor comunității.

discounturi la evenimentele comunitatii

Poti participa la toate evenimentele (incluzand workshop-urile profesionale) organizate de comunitatea AntrepreMAME si beneficiezi de reduceri substantiale, de pana la 50% (in functie de eveniment).

extra-discounturi evenimente & targuri

Ca membru PLATINUM, ai acces gratuit la toate întâlnirile și workshop-urile organizate în comunitate și beneficiezi de reduceri substanțiale la evenimentele &t ârgurile plătite (sau la evenimentele partenerilor).

networking & personal development trainng

Drumul antreprenoriatului poate aduce provocări, dar suntem aici să le depășim împreună. Te vei conecta cu întreaga echipă, vei învăța din experiențele altor antreprenori și vom împărtăși bucuria fiecărui succes câștigat.

acces in antrepremame marketplace

Preluăm produsul tău pentru o perioadă limitată de timp și îl vindem prin rețeaua de magazine AntrepreMAME MARKETPLACE.

Nu trebuie să faci nimic, noi ne vom ocupa de vânzare, împachetare, livrare, fiscalizare, iar la final vei primi profitul obținut și un plan de acțiune, stabilit împreună cu specialiștii noștri în vânzări.

episod personalizat pe blog antrepremame

Hai să îți scriem povestea! Cum s-a născut ideea business-ului, ce te-a determinat să faci schimbarea, unde vrei să ajunga, care îți sunt temerile și avantajele?

Toate acestea, pentru că ai o voce care trebuie auzită de cât mai multe, asemenea nouă, aflate la început de drum. Povestea ta va determina o altă antrepremame să nu renunțe!

antrepremame

incubator

de la idee, la primii pași ai mamei.

in antreprenoriat…

Deschidere Firma

fara batai de cap, fara cozi, fara probleme

lasa birocratia in seama noastra

Stabilim impreuna tipul de Societate Comerciala potrivita nevoilor tale si noi ne ocupam de intregul proces, de la completarea documentelor la depunerea dosarului la Registrul Comertului.

Primul pas in antreprenoriat nu trebuie sa fie un factor de stres.

Consultanta

tot ce ai de stiut, inainte sa ai nevoie

fiscal, juridic & managementul afacerilor

Iti punem la dispozitie experienta vasta a echipei noastre de specialisti si te vom ghida pe drumul antreprenoriatului pentru a putea intelege totul, de la obligatii legale si fiscalizare la mareketing

Totul pe intelesul tau

Contabilitate

servicii profesionale pe care te poti baza

declaratii & situatii fiscale

Fiecare pas în lumea afacerilor contează. Îți oferim servicii de contabilitate profesionala, gândite să-ți aline îngrijorările și să-ți ghideze pașii siguri către succes.

Noi gestionăm cifrele, tu iti urmezi visul.

Resurse Umane

soluti personalizate de hr

hr, declaratii & consultanta

Echipa noastra se va ocupa de tot ce inseamna HR, de la depunearea declaratiilor pentru salariati pana la administrarea corecta si responsabila a personalului.

Fara timp pierdut, fara amenzi, fara stres

Fonduri Europene

urmatorul nivel al afacerii tale

crestem impreuna, cu ajutorul UE

Daca doresti sa iti dezvolti cat mai repede afacerea si ai nevoie de o investitie, suntem pregatiti sa iti eleboram proiectul pentru accesarea fondurilor europene.

Eligibilitatea proiectului va fi stabilita gratuit

Marketing

de la idee la profitabilitate

branding, campanii & analiza de piata

În spatele fiecărei afaceri de succes stau promovarea strategică, construirea unui brand solid și campanii inteligente. Pentru a-ți contura identitatea de brand, este necesară o abordare mai profundă decât simpla prezență pe Facebook.

Dezvoltare Site

imaginea ta, in universul digital

prima impresie conteaza, chiar si online

Site-ul tau nu este doar un punct de vanzare, este cea mai reprezentativa parte a brand-ului tau si este fundatia pe care iti vei cladi parteneriatele si imaginea.

Un site realizat gresit iti va afecta cosiderabil brand-ul!

Copyright

brand-ul tau, exprimat in limba pulicului tau

ajungem impreuna la publicul tau

Intelegem impreuna nevoiele publicului tau si tansmitem imaginea ta in cel mai potrivit mod pentru a construi un brand profesional.

Vom dezvolta imaginea afacerii tale, in cel mai mic detaliu

WEB Hosting

bazat pe 100% energie regenerabila

hosting profesional si client de email

Intreaga infrastructura necesara functionarii optime a unui site, bazata pe cele mai noi tehnologii din piata, la cele mai inalte standarde web. Oferim o solutie completa, securizata si eficienta (SSD) ca tu sa nu faci nicun compromis.

SEO

vorbim fluent limba motoarelor de cautare

search engine optimization

Promovarea in mediul online nu este de ajuns. Pentru cresterea organica si pentru a putea fi descoperit de viitorii tai clienti, este necesar ca site-ul tau sa fie indexat de motoarele de cautare (Google etc.)

Serviciile SEO profesionale pot creste considerabil succesul afacerii

Grafica / Design

imaginea brand-ului tau...la propriu

logo design, editare grafica, bannere campanie

Asiguram o gama completa de servicii de design, realizate profesional, special pentru business-ul sau campania pe care o derulezi.

Design Logo, Editare profesionala poze de produs, bannere digitale sau design roll-up etc. - Imaginea ta este pe maini bune

Fotografie

servicii profesionale de fotografie

fotografie de produs sau evenimente

Detaliile si caracteristicile produselor tale sunt cruciale pentru publicul tau. Lasa un fotograf profesionist sa se ocupe de imortalizarea lor, pentru a forma cea mai buna impresie in fata clientilor tai.

PR Specialist

reprezentare in social media & retea parteneri

lasa birocratia in seama noastra

Construim o legătură autentică între afacerea ta și publicul tău. Împreună, vom construi o reputație solidă, bazată pe comunicare transparentă și relații puternice.

Reprezentare social media, relatii cu partenerii si mediul online

Coaching

impreuna, in calatoria ta

Ai un obiectiv și vrei să îl atingi – fie că vorbim de obținerea unor rezultate sau de transformarea unei atitudini sau a unui mindset?

Noi te însoțim în călătoria ta spre ceea ce îți dorești: te ajutam să îți clarifici destinația (obiectivul) și drumul până acolo (planul de acțiune), prin coaching.

Hai să pornim, împreună, în călătoria ta!

network antrepremame

parteneri

business to business

partener antrepremame

facturare & gestiune

smartbill.ro

e-Factura

integrat

16 ani

experienta

85,000

clienti

partener antrepremame

servicii de curierat

curiera.ro

500.000

colete trimise

+2000

clienti

+110.000.000

RON rambursati

partener antrepremame

ambalaje si accesorii

foliecubule.ro

livrare rapida

expediere in aceeasi zi

stoc permanent

pentru toate produsele

producator roman

17 ani experienta

partener antrepremame

materiale publicitare

publicitaria.ro

tipografie

materiale publicitare

branding

partener antrepremame

hosting profesional 

hostess.solutions

web hosting

profesional

client email

integrare gmail

green energy

google SSD

partener antrepremame

cutii personalizate

cartobello.ro

mostre gratuite

calitate garantata

configurator online

sponsori

evenimente

parteneri

mass-media