antrepremame

platinum

membership

SILVER
integrare în pagina ‘comunitate’

Pentru că faci parte din echipa AntrepreMAME, vei avea un card personalizat în pagina “Comunitate“. Logoul tău va fi vizibil în constelația Comunității AntrepreMAME, cu link direct către pagina de prezentare aleasă de tine (site sau social media). Aceasta pagină este dedicată partenerilor comunității și membrilor care și-au arătat suportul și au demonstrat că e posibil să #creștemîmpreună.

Mulțumim!

promovare prin postari spotlight

Promovarea brand-ului tău prin postări spot-light în social media (pe grupul și pagina publică de Facebook și Instagram AntrepreMAME), către întregul network AntrepreMAME și către partenerii comunității. Alegem împreună cel mai potrivit moment pentru promovare și poți posta de trei ori pe lună cele mai frumoase povești ale brand-ului sau produselor tale.

copywritinging profesional personalizat

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copywriting, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă. Fie că este vorba de descrieri de produse sau mesaje de campanie, vom transforma ideile tale în mesaje memorabile și convingătoare. Jusk ask!

participare la evenimentele antrepremame

Vei putea beneficia de un discount la toate evenimentele si conferințele organizate de comunitatea AntrepreMAME (cu excepția AntrepreMAME Bazar). De asemenea, vei avea acces și la ateliere și workshop-uri organizate special pentru nevoile membrilor comunității.

networking & personal development trainng

Drumul antreprenoriatului poate aduce provocări, dar suntem aici să le depășim împreună. Te vei conecta cu întreaga echipă, vei învăța din experiențele altor antreprenori și vom împărtăși bucuria fiecărui succes câștigat.

GOLD
acces în incubatorul antrepremame

Am alcătuit o echipa de profesioniști desăvârșiți din domenii specifice nevoilor firmelor noi și antreprenorilor aflați la început de drum.

Ne-am asigurat că putem acoperi toate nevoile unui business, indiferent de aria de activitate, pentru ca TU să te poți concentra doar pe clienții tăi.

discounturi în rețeaua de parteneri

În cadrul Comunității AntrepreMAME, suntem susținuți de companii puternice, care își doresc să sprijine antreprenoriatul românesc.

Împreună cu partenerii și sponsorii comunității, ne asigurăm că vei avea cele mai mici costuri recurente posibile ca să îți poți duce afacerea la următorul nivel.

pagina web dedicată

Vei avea o pagină personală, dedicată, pe domeniul antepremame.ro, pe care o poți folosi ca pe un site propriu, fără să îți faci griji legate de hosting, mentenanță și alte costuri aferente.

Noi ne ocupăm de copywriting și dezvoltare, iar tu te bucuri de micul tău site, din site-ul AntrepreMAME.

acces in antrepremame marketplace

Preluăm produsul tău pentru o perioadă limitată de timp și îl vindem prin rețeaua de magazine AntrepreMAME MARKETPLACE.

Nu trebuie să faci nimic, noi ne vom ocupa de vânzare, împachetare, livrare, fiscalizare, iar la final vei primi profitul obținut și un plan de acțiune, stabilit împreună cu specialiștii noștri în vânzări.

discounturi la evenimentele comunității

Poți participa la toate evenimentele (incluzând workshop-urile profesionale) organizate de comunitatea AntrepreMAME și beneficiezi de reduceri substanțiale, de pânî la 50% (in funcție de eveniment).

PLATINUM
rețeaua de parteneri b2b

Promovăm brand-ul tău direct către rețeaua de parteneri AntrepreMAME, prin rețele de distribuție, puncte de vânzare fizice sau eCommerce și obții o poziție permanentă în magazinele AntrepreMAME

Partenerii și modul de vânzare/promovare diferă în funcție de brand-ul/produsul tău. Hai să stabilim o întâlnire!

promovare prin pagina ‘evenimente’

Evenimentele și campaniile tale vor fi afișate în “calendarul” AntrepreMAME și promovate ca evenimente susținute de comunitate, către întregul network AntepreMAME. La cerere, ne
ocupăm de bannere, grafica sau copywriting, complet gratuit (conform condițiilor categoriei*)

zone premium la târguri și evenimente

Beneficiezi de poziționare specială, astfel încât să fii în centrul atenției. Organizarea spațiului va fi gândită special, pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de profilul activității tale și de eveniment.

Numărul de locuri oferite este limitat.

extra-discounturi evenimente & targuri

Ca membru PLATINUM, beneficiezi și de acces gratuit la întâlnirile și workshop-urile organizate în comunitate, dar și de reduceri substanțiale la evenimentele și târgurile cu taxă (sau la evenimentele partenerilor).

episod personalizat pe blog antrepremame

Hai să îți scriem povestea! Cum s-a născut ideea business-ului, ce te-a determinat să faci schimbarea, unde vrei să ajunga, care îți sunt temerile și avantajele?

Toate acestea, pentru că ai o voce care trebuie auzită de cât mai multe antrepremame, asemenea nouă, aflate la început de drum. Povestea ta va determina o altă antrepremamă să nu renunțe!

alegand planul PLATINUM vei beneficia automat de toate serviciile si beneficiile planurilor SILVER si GOLD

antrepremame

 parteneri b2b

Promovăm brand-ul tău direct către rețeaua de parteneri AntrepreMAME, prin rețele de distribuție, puncte de vânzare fizice sau eCommerce și obții o poziție permanentă în magazinele AntrepreMAME

Partenerii și modul de vânzare/promovare diferă în funcție de brand-ul/produsul tău. Hai să stabilim o întâlnire!

rețele de distribuție

Ne asumăm cu seriozitate sarcina de a descoperi cele mai profitabile parteneriate pentru afacerea ta. Scopul nostru este să introducem produsele tale în rețelele de distribuție, acoperind atât piața locală, cât și cea națională. Prin colaborările noastre, vrem să-ți deschidem noi oportunități de creștere și să îți extindem prezența pe piață.

Vânzarea prin rețele de distribuție extinde accesul la un public mai mare, reduce costurile logistice și oferă expertiză și resurse suplimentare, contribuind astfel la creșterea afacerii tale. 

contracte b2b

Noi punem în valoare afacerea ta prin promovare directă către partenerii din rețeaua noastră extinsă, asigurându-ne că obții cele mai avantajoase contracte disponibile pe piață. Facem acest lucru prin intermediul relațiilor consolidate și a expertizei noastre în domeniu, asigurându-ne că afacerea ta beneficiază de o prezență strategică și de oportunități comerciale favorabile. Este misiunea noastră să te conectăm cu parteneri de încredere și să te ajutăm să atingi nivelul maxim de succes în afacerea ta.

promovare specială

Ne angajăm să asigurăm vizibilitatea brandului tău, atât în rândul comunității AntrepreMAME, cât și în rândul partenerilor noștri. Vei beneficia de promovare deosebită, inclusiv în cadrul evenimentelor noastre speciale. Astfel, afacerea ta va avea șansa de a atrage atenția unei audiențe variate și de a crea legături solide în interiorul comunității noastre dinamică. Ne propunem să îți oferim platforma și resursele necesare pentru a-ți face brandul să strălucească și să se dezvolte cu succes.

listare permanentă în marketplace

Prin alegerea unui pachet de membru Platinum, vei obține acces deplin la întreaga rețea de magazine AntrepreMAME Marketplace. Acest lucru înseamnă că vei avea posibilitatea de a-ți lista produsele permanent și de a te bucura de toate beneficiile asociate acestei colaborări. Este șansa ta de a-ți extinde prezența pe piață și de a profita la maximum de potențialul oferit de comunitatea noastră.

colaborare dedicată afacerilor deja prezente în piață

promovare prin pagina ‘evenimente’

antrepremame

Evenimentele și campaniile tale vor fi afișate în “calendarul” AntrepreMAME și promovate ca evenimente susținute de comunitate, către întregul network AntepreMAME. La cerere, ne ocupăm de bannere, grafica sau copywriting, complet gratuit.

calendar antrepremame

Fiind membru Platinum, ai posibilitatea de a publica propriile evenimente în calendarul dedicat AntrepreMAME. Acest lucru îți oferă o platformă valoroasă pentru a-ți promova afacerea sau proiectele și pentru a interacționa cu comunitatea noastră într-un mod special și personalizat.

evenimente dedicate

În calitate de membru activ al comunității AntrepreMAME, poți profita de o oportunitate unică – aceea de a organiza evenimente în care să implici întreaga comunitate. Acest lucru îți oferă libertatea de a da viață ideilor tale și de a crea experiențe autentice pentru toți membrii.

campaign management

Oricare ar fi evenimentul pe care îl organizezi pentru comunitatea AntrepreMAME, poți conta pe sprijinul nostru integral în gestionarea și implementarea campaniei. Suntem aici pentru a-ți oferi asistență în toate aspectele legate de planificare și desfășurare.

promovare internă, către publicul și partenerii comunității

zone premium

târguri și evenimente

evenimentele comunității

Beneficiezi de poziționare specială, astfel încât să fii în centrul atenției. Organizarea spațiului va fi gândită special, pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de profilul activității tale și de eveniment.

Numărul de locuri oferite este limitat.

zone premium

La fiecare eveniment pe care îl organizăm, ne preocupăm cu mare atenție de detaliile care îți pun brand-ul în centrul atenției. Oferim spații speciale, atent amenajate, unde brand-ul tău poate străluci și captiva publicul. Ne dorim ca fiecare detaliu să contribuie la promovarea și consolidarea identității tale de brand. De la standurile expoziționale la materialele de promovare, suntem aici pentru a te ajuta să ieși în evidență. Cu noi, poți avea încredere că brand-ul tău va primi atenția cuvenită la fiecare eveniment AntrepreMAME, iar impactul său va fi maxim în rândul comunității noastre.

expunere maximă

Cu devotamentul nostru pentru promovarea brandului tău, ne asigurăm că acesta va străluci în lumina reflectoarelor la fiecare eveniment pe care îl organizăm. Oferim expunere maximă brandului tău în cadrul acestor evenimente, astfel încât să poată captiva atenția publicului și să se facă remarcat. Indiferent dacă este vorba despre standuri expoziționale, spații de prezentare sau alte elemente de promovare, suntem aici pentru a-i oferi brandului tău vizibilitatea pe care o merită. Ne străduim să transformăm fiecare eveniment într-o oportunitate de promovare pentru tine și brandul tău. 

promovare specială

Beneficiezi de o promovare specială și dedicată brandului tău. Ne asigurăm că acesta primește atenția cuvenită și este prezentat în mod distinct în cadrul fiecărui eveniment organizat de comunitatea AntrepreMAME. Înțelegem cât de important este ca brandul tău să fie pus în valoare și să se facă remarcat, motiv pentru care ne concentrăm resursele și eforturile pentru a-ți oferi o promovare deosebită. Cu noi, ai garanția că vei beneficia de vizibilitate și notorietate crescute în cadrul comunității noastre, ceea ce îți va spori impactul și recunoașterea.

îți asigurăm cea mai bună vizibilitate către publicul tău

discount

evenimente

antrepremame

Ca membru PLATINUM, beneficiezi și de acces gratuit la întâlnirile și workshop-urile organizate în comunitate, dar și de reduceri substanțiale la evenimentele și târgurile cu taxă (sau la evenimentele partenerilor).

AntrepreMAME BAZAR este acel târg organizat cu dedicare pentru comunitate, unde membrii noștri își pot expune cu mândrie produsele într-un spațiu dedicat, în fața unui public larg. Este o ocazie unică de a-ți face cunoscute creațiile și de a stabili conexiuni valoroase cu potențiali clienți. Te invităm să te alături și să împărtășești pasiunea ta cu lumea!

În cadrul întâlnirilor “AntrepreMAME Față în față”, ne propunem să aducem laolaltă AntrepreMAMELE și viitoarele antreprenoare, pentru a facilita astfel schimbul de experiență între ele și a oferi, celor care încă nu au pornit în aventura antreprenoriatului, puterea exemplului concret, dovada vie a faptului că se poate.

În cadrul Conferințelor AntrepreMAME de anul acesta, vor fi dezbătute multiple subiecte de interes pentru mamele-antreprenor, care au identificat, în cadrul comunității, un top al principalelor dificultăți cu care se confruntă în dezvoltarea propriului proiect antreprenorial.

O serie de instrumente simpatice, practice, utile, care să acopere exact acea nevoie a noastră, a femeilor, de a ne permanentiza încrederea în sine, de a ne construi sau reconstrui imaginea (atât cea față de noi însene, cât și imaginea în fața celorlalți), de a ne putea automotiva, de fiecare dată, pentru a ne pune ideile în aplicare sau pentru a începe fiecare zi cu doza de energie necesară.

Modalitatea prin care ne putem întâlni față în față cu repere, cu exemple de success, cu oameni care au reușit în domeniul de activitate și care, din pură generozitate, vor să împărtășească din experiența lor, pentru a susține, pur și simplu, mamele antreprenor.

evenimente organizate exclusiv pentru comunitatea antrepremame

episod personalizat 

blog antrepremame

Hai să îți scriem povestea! Cum s-a născut ideea business-ului, ce te-a determinat să faci schimbarea, unde vrei să ajungi, care îți sunt temerile și avantajele?

Toate acestea, pentru că ai o voce care trebuie auzită de cât mai multe, asemenea nouă, antrepremamelor aflate la început de drum. Povestea ta va determina o altă antrepremamă să nu renunțe!

fii parte din povestea antrepremame

membership   “PLATINUM”

600EUR/ AN

echivalent  50 eur/luna

plata în rate acceptată

vrei mai multe detalii despre planul de membership?

nu ezita să ne contactezi:

plata în rate acceptată:    până la 24 rate

Știm care sunt provocările cu care te poți confrunta la începutul acestei călătorii antreprenoriale și vrem să facem totul mai ușor pentru tine, inclusiv aspectele financiare. Pentru aceasta, am stabilit parteneriate cu câteva bănci, iar acum poți să plătești în rate pentru toate serviciile AntrepreMAME.

Asta înseamnă că poți să-ți dezvolți afacerea fără să-ți faci griji cu privire la costuri mari dintr-o dată. Suntem aici pentru tine!

poți upgrada oricând planul membership

Oferim flexibilitatea de a face upgrade la planul GOLD sau PLATINUM oricând dorești. Și ce e și mai bine, vei plăti doar diferența dintre planurile respective, calculat la perioada rămasă. Este ușor și convenabil, astfel încât poți alege planul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale în orice moment. Suntem aici să-ți facilităm drumul către succes!

poți anula oricând reânnoirea planului

Fii fără griji, poți să oprești oricând reinnoirea planului tău de membership. Nu vrem să-ți complicăm viața, deci dacă vrei să iei o pauză sau să faci o schimbare, suntem aici pentru a face acest proces cât mai simplu pentru tine.

Folosește cu încredere câmpul nostru de contact. Suntem aici să te ajutăm și să ne asigurăm că ai toate informațiile și suportul de care ai nevoie. Nu ezita să ne scrii oricând!

parteneri

antrepremame

finantare

parteneri

mass-media