antrepremame

silver

membership

SILVER
integrare în pagina ‘comunitate’ antrepremame

Pentru că faci parte din echipa AntrepreMAME, vei avea un card personalizat în pagina “Comunitate“. Logoul tău va fi vizibil în constelația Comunității AntrepreMAME, cu link direct către pagina de prezentare aleasă de tine (site sau social media). Această pagină este dedicată partenerilor comunității și membrilor care și-au arătat suportul și au demonstrat că e posibil să #creștemîmpreună.

Mulțumim!

promovare prin postari spotlight

Promovarea brand-ului tău prin postări spot-light în social media (pe grupul și pagina publică de Facebook și Instagram AntrepreMAME), către întregul network AntrepreMAME și către partenerii comunității. Alegem împreună cel mai potrivit moment pentru promovare și poți posta de trei ori pe lună cele mai frumoase povești ale brand-ului sau produselor tale.

copywritinging profesional personalizat

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copywriting, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă. Fie că este vorba de descrieri de produse sau mesaje de campanie, vom transforma ideile tale în mesaje memorabile și convingătoare. Jusk ask!

participare la evenimentele antrepremame

Vei putea beneficia de un discount la toate evenimentele si conferințele organizate de comunitatea AntrepreMAME. De asemenea, vei avea acces, cu discount, și la ateliere și workshop-uri organizate special pentru nevoile membrilor comunității.

networking & personal development

Drumul antreprenoriatului poate aduce provocări, dar suntem aici să le depășim împreună. Te vei conecta cu întreaga echipă, vei învăța din experiențele altor antreprenori și vom împărtăși bucuria fiecărui succes câștigat.

GOLD
acces în incubatorul antrepremame

Am alcătuit o echipă de profesioniști desăvârșiți, din domenii specifice nevoilor firmelor noi și antreprenorilor aflați la început de drum.

Ne-am asigurat că putem acoperi toate nevoile unui business, indiferent de aria de activitate, pentru ca TU să te poți concentra doar pe clientii tăi.

discounturi în rețeaua de parteneri

În cadrul Comunității AntrepreMAME, suntem susținuți de companii puternice, care își doresc să sprijine antreprenoriatul românesc.

Împreună cu partenerii și sponsorii comunității, ne asigurăm că vei avea cele mai mici costuri recurente posibile ca să îți poți duce afacerea la următorul nivel.

pagina web dedicată - antrepremame.ro

Vei avea o pagină personală, dedicată, pe domeniul antepremame.ro, pe care o poți folosi ca pe un site propriu, fără să îți faci griji legate de hosting, mentenanță și alte costuri aferente.

Noi ne ocupăm de copywriting și dezvoltare, iar tu te bucuri de micul tău site, din site-ul AntrepreMAME.

acces în antrepremame marketplace

Preluăm produsul tău pentru o perioadă limitată de timp și îl vindem prin rețeaua de magazine AntrepreMAME MARKETPLACE.

Nu trebuie să faci nimic, noi ne vom ocupa de vânzare, împachetare, livrare, fiscalizare, iar la final vei primi venitul obținut și un plan de acțiune, stabilit împreună cu specialiștii noștri în vânzări.

discounturi la evenimentele comunitatii

Poți participa la toate evenimentele (incluzând workshop-urile profesionale) organizate de comunitatea AntrepreMAME și beneficiezi de reduceri substantiale, de până la 50% (în funcție de eveniment).

PLATINUM
reteaua de parteneri b2b

Promovăm brand-ul tău direct către rețeaua de parteneri AntrepreMAME, prin rețele de distribuție, puncte de vânzare fizice sau eCommerce și obții o poziție permanentă în magazinele AntrepreMAME

Partenerii și modul de vânzare/promovare diferă în functie de brand-ul/produsul tău. Hai să stabilim o întâlnire!

promovare prin pagina ‘evenimente’

Evenimentele și campaniile tale vor fi afișate în “calendarul” AntrepreMAME și promovate ca evenimente susținute de comunitate, către întregul network AntepreMAME. La cerere, ne
ocupăm de bannere, grafica sau copywriting, complet gratuit (conform condițiilor categoriei*)

zone premium la târguri și evenimente

Beneficiezi de poziționare specială, astfel încât să fii în centrul atenției. Organizarea spațiului va fi gândită special, pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de profilul activității tale și de eveniment.

Numărul de locuri oferite este limitat.

extra-discounturi evenimente & targuri

Ca membru PLATINUM, beneficiezi și de acces gratuit la întâlnirile și workshop-urile
organizate în comunitate, dar și de reduceri substanțiale la evenimentele și târgurile cu taxă (sau la evenimentele partenerilor).

episod personalizat pe blog antrepremame

Hai să îți scriem povestea! Cum s-a născut ideea business-ului, ce te-a determinat să faci schimbarea, unde vrei să ajungă, care îți sunt temerile și avantajele?

Toate acestea, pentru că ai o voce care trebuie auzită de cât mai multe antrepremame, asemenea nouă, aflate la început de drum. Povestea ta va determina o altă antrepremamă să nu renunțe!

integrare în pagina

comunitate

antrepremame

Pentru că faci parte din echipa AntrepreMAME, vei avea un card personalizat în pagina “Comunitate“. Logoul tău va fi vizibil în constelația Comunității AntrepreMAME, cu link direct către pagina de prezentare aleasă de tine. Această pagină este dedicată partenerilor comunității și membrilor care și-au arătat suportul și au demonstrat că e posibil să #creștemîmpreună.

Mulțumim!

social media

Prin intermediul cardului personalizat din secțiunea “Comunitate,” proiectul tău antreprenorial va fi vizibil și cunoscut în comunitatea AntrpreMAME, facilitând astfel colaborarea dintre tine și celelalte membre. Poți să-ți faci cunoscută și să-ți promovezi pagina de social media preferată într-un mod unic și interactiv, consolidând legăturile cu ceilalți membri ai comunității și sporind vizibilitatea online.

pagina antrepremame

Cardul tău personalizat va face trimitere către o pagină aleasă de tine – propriul tău magazin online sau o pagină social media – decizia este în mâinile tale. Pentru membrii planului GOLD, cardul poate fi un link către mini-site-ul propriu, dezvoltat în interiorul comunității noastre. 

propriul site

Cardul poate conduce direct către propriul tău site sau magazin online, dacă acesta există deja, oferindu-ți flexibilitatea de a direcționa traficul către platforma ta și de a-ți promova produsele sau serviciile în mod eficient.

Decizia este în totalitate a ta.

alătură-te comunității antrepremame și hai să creștem împreună afacerea ta

promovare

social media

postări spotlight

Promovarea brand-ului tău prin postări spot-light în social media (pe grupul și pagina publică de Facebook și Instagram AntrepreMAME), către întregul network AntrepreMAME și către partenerii comunității. Alegem împreună cel mai potrivit moment pentru promovare și poți posta de trei ori pe lună cele mai frumoase povești ale brand-ului sau produselor tale.

facebook

postari / luna

silver

3

gold

4

platinum

6

Vei beneficia de trei postări spotlight pe lună pe platforma Facebook, la un moment pe care îl alegem împreună. Aceste postări îți oferă oportunitatea de a aduce în prim-plan conținutul și evenimentele importante pe care dorești să le împărtășești nu doar cu audiența ta, ci și cu întreaga comunitate AntrepreMAME.

instagram

postari / luna

silver

1

gold

2

platinum

3

Povestea produselor tale va fi reflectată și pe pagina de Instagram a comunității, cu o frecvență stabilită în funcție de tipul de abonament pentru care optezi și cu tag către pagina ta. Aceste postări vor aduce în prim plan apartenența la comunitatea AntrepreMAME și specificul business-ului tău.

ne asigurăm că brandul tău va primi atenția pe care o merită

copywriting

profesional

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copywriting, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă. Fie că este vorba de descrieri de produse sau mesaje de campanie, vom transforma ideile tale în mesaje memorabile și convingătoare. Prin pachetul SILVER, ai acces și la serviciile de COPYWRITING, la prețurile promoționale din Incubator! Pentru detalii, just ask!

comunitate

welcome post

silver

1

gold

1

platinum

1

Vei beneficia de o postare de recomandare în comunitatea AntrepreMAME, în care va fi redată, emoționant, povestea ta ca antrepremamă, cu evidențierea business-ului tău, a produselor/serviciilor tale.

social media 

template postari

silver

1

gold

1

platinum

1

Vei beneficia de un conținut captivant pentru postarea de recomandare, pe social media și de un banner personalizat al business-ului tău! Echipa noastră de specialiști în comunicare poate să furnizeze conținut de calitate care să atragă atenția audienței tale, să încurajeze angajamentul și să promoveze brandul sau mesajul tău.

advertising

postari / luna

silver

0

gold

10

platinum

20

Suntem aici pentru a construi copywriting captivant și eficient pentru campaniile tale de promovare și reclame. Cu o abordare creativă și atenție la detalii, ne propunem să dezvoltăm mesaje care să atragă publicul țintă și să sporească impactul campaniilor tale.

Hai să începem să creăm împreună!

descrieri produse/servicii

postari / luna

silver

0

gold

10

platinum

20

Oferim descrieri profesionale pentru produsele sau serviciile tale, cu discount preferențial pentru membri! Acestea sunt pregătite cu grijă pentru a-ți evidenția ofertele într-un mod captivant și plin de viață. Le poți folosi pe site, pe social media, în broșuri, cataloage sau pe platformele de e-commerce pentru a-ți impresiona clienții și pentru a le transmite beneficiile ofertei tale într-un mod plăcut și atrăgător.

Hai să facem ca fiecare cuvânt să conteze în promovarea ta!

SEO

Știi ce e super? Tot conținutul pe care ți-l dăm este ca un cocktail magic – optimizat SEO! Așa că îl poți utiliza în mediul online, ca să vezi cum magia se întâmplă, atrăgând atenția publicului tău, pentru că fiecare cuvânt este o parte din povestea ta online, gata să strălucească în lumina virtuală.

Prin muncă în echipă și pasiune pentru storytelling digital, suntem aici să-ți oferim conținutul care te va face să strălucești în fața publicului online. E timpul să-ți faci cunoscută vocea și să cucerești inimile și mintea celor din mediul online. Lasă magia noastră SEO să lucreze pentru tine și să aducă rezultate spectaculoase!

Și, ca un bonus fantastic, vei primi și o analiză SEO detaliată, plus o listă de cuvinte cheie relevante pentru domeniul tău de activitate. Astfel, vei avea toate instrumentele necesare pentru a naviga cu succes pe marea digitală și pentru a ajunge la publicul tău țintă într-un mod strategic și eficient. Suntem aici pentru tine, pregătiți să facem toate acestea să funcționeze magic!

copywritinging profesional – personalizat nevoilor tale

evenimente

antrepremame

Vei putea beneficia de un discount la toate evenimentele și conferințele organizate de comunitatea AntrepreMAME. De asemenea, vei avea acces și la ateliere și workshop-uri organizate special pentru nevoile membrilor comunității.

bazar

AntrepreMAME BAZAR este acel târg organizat cu dedicare pentru comunitate, unde membrii noștri își pot expune cu mândrie produsele într-un spațiu dedicat, în fața unui public larg. Este o ocazie unică de a-ți face cunoscute creațiile și de a stabili conexiuni valoroase cu potențiali clienți. Te invităm să te alături și să împărtășești pasiunea ta cu lumea!

față in față

În cadrul întâlnirilor “AntrepreMAME Față în față”, ne propunem să aducem laolaltă AntrepreMAMELE și viitoarele antreprenoare, pentru a facilita astfel schimbul de experiență între ele și a oferi, celor care încă nu au pornit în aventura antreprenoriatului, puterea exemplului concret, dovada vie a faptului că se poate.

conferințe

În cadrul Conferințelor AntrepreMAME de anul acesta, vor fi dezvbătute multiple subiecte de interes pentru mamele-antreprenor, care au identificat, în cadrul comunității, un top al principalelor dificulăți cu care se confruntă în dezvoltarea prorpiului proiect antreprenorial.

evenimente organizate exclusiv pentru comunitatea antrepremame

antrepremame

networking

Drumul antreprenoriatului poate aduce provocări, dar suntem aici să le depășim împreună. Te vei conecta cu întreaga echipă, vei învăța din experiențele altor antreprenori și vom împărtăși bucuria fiecărui succes câștigat.

 

succese

Participăm la întâlniri de networking unde explorăm și analizăm reușitele altor afaceri, învățând din experiențele lor. Acest schimb de idei și cunoștințe ne ajută să dezvoltăm și să îmbunătățim propriile noastre afaceri, și, de asemenea, să stabilim conexiuni valoroase în lumea antreprenoriatului. Te așteptăm să ni te alături pentru a împărtăși și a învăța împreună!

greșeli

O ocazie de a învăța din greșelile altor business-uri. Aceasta este o oportunitate valoroasă de a evita capcanele și obstacolele cu care s-au confruntat alții și de a lua decizii mai informate pentru dezvoltarea afacerii noastre. Ne bazăm pe aceste învățăminte pentru a ne construi un viitor de succes în lumea antreprenoriatului. Hai să învățăm și să creștem împreună!

specialiști

Avem oportunitatea de a învăța și de a interacționa cu specialiști din domeniul nostru de activitate. Aceste interacțiuni ne permit să acumulăm cunoștințe valoroase și să stăm la curent cu cele mai recente tendințe și practici din industrie. Ne bazăm pe înțelepciunea și experiența acestor specialiști pentru a continua să creștem și să ne dezvoltăm într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.

#crestemimpreuna

membership   “silver”

60EUR/ AN

echivalent  5 eur/luna

plata în rate acceptată

vrei mai multe detalii despre planul de membership?

nu ezita sa ne contactezi:

plata în rate acceptată:    până la 12 rate

Știm care sunt provocările cu care te poți confrunta la începutul acestei călătorii antreprenoriale și vrem să facem totul mai ușor pentru tine, inclusiv aspectele financiare. Pentru aceasta, am stabilit parteneriate cu câteva bănci, iar acum poți să plătești în rate pentru toate serviciile AntrepreMAME.

Asta înseamnă că poți să-ți dezvolți afacerea fără să-ți faci griji cu privire la costuri mari dintr-o dată. Suntem aici pentru tine!

poți upgrada oricând planul membership

Oferim flexibilitatea de a face upgrade la planul GOLD sau PLATINUM oricând dorești. Și ce e și mai bine, vei plăti doar diferența dintre planurile respective, calculat la perioada rămasă. Este ușor și convenabil, astfel încât poți alege planul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale în orice moment. Suntem aici să-ți facilităm drumul către succes!

poți anula oricând reânnoirea planului

Fii fără griji, poți să oprești oricând reinnoirea planului tău de membership. Nu vrem să-ți complicăm viața, deci dacă vrei să iei o pauză sau să faci o schimbare, suntem aici pentru a face acest proces cât mai simplu pentru tine.

Folosește cu încredere câmpul nostru de contact. Suntem aici să te ajutăm și să ne asigurăm că ai toate informațiile și suportul de care ai nevoie. Nu ezita să ne scrii oricând!

parteneri

antrepremame

finantare

parteneri

mass-media