antrepremame

silver

membership

SILVER
integrare in pagina ‘comunitate’ antrepremame

Pentru ca faci parte din echipa AntrepreMAME vei avea un card personalizat in pagina “comunitatea“. Logoul tău va fi vizibil în constelația Comunității AntrepreMAME, cu link direct către pagina de prezentarea aleasă de tine (site sau social media). Aceasta pagina este dedicata partenerilor comunității și membrilor care și-au aratat suportul și au demonstrat că e posibil să #creștemîmpreună.

Multumim!

promovare prin postari spotlight -social media

Promovarea brand-ului tău prin postări spot-light în social media (pe grupul și pagina publică de Facebook și Instagram AntrepreMAME), către întregul network AntrepreMAME și către partenerii comunității. Ne ocupam de copyright și alegem împreună cel mai potrivit moment pentru promovare. Poți posta chiar tu de două ori pe lună cele mai frumoase povești ale brand-ului sau produselor tale.

copyrighting profesional personalizat

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copyright, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă. Fie că este vorba de descrieri de produse sau mesaje de campanie, vom transforma ideile tale în mesaje memorabile și convingătoare. Jusk ask!

participare la evenimentele antrepremame

Vei putea beneficia de un discount la toate evenimentele si conferințele organizate de comunitatea AntrepreMAME. De asemenea, vei avea acces și la ateliere și workshop-uri organizate special pentru nevoile membrilor comunității.

networking & personal development trainng

Drumul antreprenoriatului poate aduce provocări, dar suntem aici să le depășim împreună. Te vei conecta cu întreaga echipă, vei învăța din experiențele altor antreprenori și vom împărtăși bucuria fiecărui succes câștigat.

GOLD
acces in incubatorul antrepremame

Am alcătuit o echipa de profesioniști desăvârșiți din domenii selecționate specific nevoilor firmelor noi și ale antreprenorilor aflați la început de drum.

Ne-am asigurat ca putem acoperi toate nevoile unui business, indiferent de aria de activitate, pentru ca TU sa te poti concentra doar pe clientii tai.

discounturi in reteaua de parteneri

În cadrul Comunității AntrepreMAME, suntem susținuți de companii puternice, care își doresc să sprijine antreprenoriatul românesc.

Impreuna cu partenerii si sponsorii comunitatii ne asiguram ca vei avea cele mai mici costuri recurente posibile ca sa iti poti duce afacerea la urmatorul nivel.

pagina web dedicata - antrepremame.ro

Vei avea o pagina personala, dedicata, pe domeniul antepremame.ro pe care o poti folosi ca pe un site propriu, fara sa iti faci griji legate de hosting, mentenanta si alte costuri aferente.

Noi ne ocupam de copyright si dezvoltare, iar tu te bucuri de micul tau site, din site-ul AntrepreMAME.

acces in antrepremame marketplace

Preluăm produsul tău pentru o perioadă limitată de timp și îl vindem prin rețeaua de magazine AntrepreMAME MARKETPLACE.

Nu trebuie să faci nimic, noi ne vom ocupa de vânzare, împachetare, livrare, fiscalizare, iar la final vei primi profitul obținut și un plan de acțiune, stabilit împreună cu specialiștii noștri în vânzări.

discounturi la evenimentele comunitatii

Poti participa la toate evenimentele (incluzand workshop-urile profesionale) organizate de comunitatea AntrepreMAME si beneficiezi de reduceri substantiale, de pana la 50% (in functie de eveniment).

PLATINUM
reteaua de parteneri business-to-business

Promovăm brand-ul tău direct către rețeaua de parteneri AntrepreMAME, prin rețele de distribuție, puncte de vânzare fizice sau eCommerce și obții o poziție permanentă în magazinele AntrepreMAME

Partenerii și modul de vânzare/promovare diferă în functie de brand-ul/produsul tău. Hai să stabilim o întâlnire!

promovare prin pagina ‘evenimente’

Evenimentele și campaniile tale vor fi afișate în “calendarul” AntrepreMAME și promovate ca evenimente susținute de comunitate, către întregul network AntepreMAME. La cerere, ne ocupăm de bannere, grafica sau copyright, complet gratuit.

zone premium la targuri si evenimente

Beneficiezi de poziționare speciala, astfel încât să fii în centrul atenției. Organizarea spațiului va fi gândită special, pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de profilul activității tale și de eveniment.

Numărul de locuri oferite este limitat.

extra-discounturi evenimente & targuri

Ca membru PLATINUM, ai acces gratuit la toate întâlnirile și workshop-urile organizate în comunitate și beneficiezi de reduceri substanțiale la evenimentele &t ârgurile plătite (sau la evenimentele partenerilor).

episod personalizat pe blog antrepremame

Hai să îți scriem povestea! Cum s-a născut ideea business-ului, ce te-a determinat să faci schimbarea, unde vrei să ajunga, care îți sunt temerile și avantajele?

Toate acestea, pentru că ai o voce care trebuie auzită de cât mai multe, asemenea nouă, aflate la început de drum. Povestea ta va determina o altă antrepremame să nu renunțe!

integrare in pagina

comunitate

antrepremame

Pentru ca faci parte din echipa AntrepreMAME vei avea un card personalizat in pagina “comunitate“. Logoul tău va fi vizibil în constelația Comunității AntrepreMAME, cu link direct către pagina de prezentarea aleasă de tine. Aceasta pagina este dedicata partenerilor comunității și membrilor care și-au aratat suportul și au demonstrat că e posibil să #creștemîmpreună.

Multumim!

social media

Cu ajutorul cardului personalizat din secțiunea “Comunitate,” poți să-ți faci cunoscută și să-ți promovezi pagina de social media preferată într-un mod unic și interactiv, consolidând legăturile cu ceilalți membri ai comunității și sporind vizibilitatea online.

pagina antrepremame

Pentru membrii planului GOLD, cardul personalizat este o fereastră către mini-site-ul propriu, dezvoltat în interiorul comunității noastre. Totuși, decizia finală cu privire la conținut și link este în întregime în mâinile tale, pentru a reflecta în mod autentic identitatea și viziunea ta.

propriul site

Cardul poate conduce direct către propriul tău site sau magazin online, dacă acesta există deja, oferindu-ți flexibilitatea de a direcționa traficul către platforma ta și de a-ți promova produsele sau serviciile în mod eficient.

alatrure-te unei comunitati de antreprenoare si hai sa crestem impreuna afacerea ta

promovare

social media

postari spotlight

Promovarea brand-ului tău prin postări spot-light în social media (pe grupul și pagina publică de Facebook și Instagram AntrepreMAME), către întregul network AntrepreMAME și către partenerii comunității. Ne ocupam de copyright și alegem împreună cel mai potrivit moment pentru promovare. Poți posta chiar tu de două ori pe lună cele mai frumoase povești ale brand-ului sau produselor tale.

facebook

Vei beneficia de trei postări Spotlight pe platforma Facebook, la un momnt pe care il alegem impreuna. Aceste postări îți oferă oportunitatea de a aduce în prim-plan conținutul și evenimentele importante pe care dorești să le împărtășești nu doar cu audiența ta, ci și cu întreaga comunitate AntrepreMAME.

instagram

Vei dispune de trei postări Spotlight pe Instagram, planificate într-un moment pe care îl vom stabili împreună. Aceste postări vor servi scopului de a promova produse și evenimente către urmăritorii dvs. de pe Instagram, dar și către întreaga comunitate AntrepreMAME.

ne asiguram ca brandul tau va primi atentia pe care o merita

copyright

profesional

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copyright, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă. Fie că este vorba de descrieri de produse sau mesaje de campanie, vom transforma ideile tale în mesaje memorabile și convingătoare. Just ask!

social media 

Oferim conținut captivant pentru postările pe social media! Echipa noastră de specialiști în comunicare poate să furnizeze conținut de calitate care să atragă atenția audienței tale, să încurajeze angajamentul și să promoveze brandul sau mesajul tău.

Cu echipa noastră creativă la bord, vei cuceri cu ușurință inimile urmăritorilor tăi online. Hai să începem!

descrieri produse/servicii

Oferim descrieri profesionale pentru produsele sau serviciile tale! Acestea sunt pregătite cu grijă pentru a-ți evidenția ofertele într-un mod captivant și plin de viață. Le poți folosi pe site, pe social media, în broșuri, cataloage sau pe platformele de e-commerce pentru a-ți impresiona clienții și pentru a le transmite beneficiile ofertei tale într-un mod plăcut și atrăgător.

Hai să facem ca fiecare cuvânt să conteze în promovarea ta!

advertising

Suntem aici pentru a construi copyright captivant și eficient pentru campaniile tale de promovare și reclame. Cu o abordare creativă și atenție la detalii, ne propunem să dezvoltăm mesaje care să atragă publicul țintă și să sporească impactul campaniilor tale.

Hai să începem să creăm împreună!

brand identity

Suntem aici pentru a te ajuta să definești identitatea brandului tău. Prin discuții, analiză și dezvoltare strategică, vom lucra împreună pentru a contura cu precizie misiunea, valorile și mesajul de bază al brandului tău, astfel încât să devii o prezență distinctă și memorabilă pe piața ta de referință. Construim împreună o identitate de brand puternică!

SEO

Știi ce e super? Tot conținutul pe care ți-l dăm este ca un cocktail magic – optimizat SEO! Așa că îl poți arunca în mediul online și să vezi cum magia se întâmplă, atrăgând atenția publicului tau pentru ca fiecare cuvânt este o parte din povestea ta online, gata să strălucească în lumina virtuală.

Prin muncă în echipă și pasiune pentru storytelling digital, suntem aici să-ți oferim conținutul care te va face să strălucești în fața publicului online. E timpul să-ți faci cunoscută vocea și să cucerești inimile și mintea celor din mediul online. Lasă magia noastră SEO să lucreze pentru tine și să aducă rezultate spectaculoase!

Și ca un bonus fantastic, vei primi și o analiză SEO detaliată, plus o listă de cuvinte cheie relevante pentru domeniul tău de activitate. Astfel, vei avea toate instrumentele necesare pentru a naviga cu succes pe marea digitală și pentru a ajunge la publicul tău țintă într-un mod strategic și eficient. Suntem aici pentru tine, pregătiți să facem toate acestea să funcționeze magic!

copyrighting profesional – personalizat nevoilor tale

evenimente

antrepremame

Vei putea beneficia de un discount la toate evenimentele si conferințele organizate de comunitatea AntrepreMAME. De asemenea, vei avea acces și la ateliere și workshop-uri organizate special pentru nevoile membrilor comunității.

antrepremame

-10% discount

AntrepreMAME BAZAR este acel târg organizat cu dedicare pentru comunitate, unde membrii noștri își pot expune cu mândrie produsele într-un spațiu dedicat, în fața unui public larg. Este o ocazie unică de a-ți face cunoscute creațiile și de a stabili conexiuni valoroase cu potențiali clienți. Te invităm să te alături și să împărtășești pasiunea ta cu lumea!

.

-100% discount

În cadrul întâlnirilor “AntrepreMAME Față în față”, ne propunem să aducem laolaltă AntrepreMAMELE și viitoarele antreprenoare, pentru a facilita astfel schimbul de experiență între ele și a oferi, celor care încă nu au pornit în aventura antreprenoriatului, puterea exemplului concret, dovada vie a faptului că se poate.

antrepremame

-10% discount

În cadrul Conferințelor AntrepreMAME de anul acesta, vor fi dezvbătute multiple subiecte de interes pentru mamele-antreprenor, care au identificat, în cadrul comunității, un top al principalelor dificulăți cu care se confruntă în dezvoltarea prorpiului proiect antreprenorial.

evenimente organizate exclusiv pentru comunitatea antrepremame

antrepremame

networking

Drumul antreprenoriatului poate aduce provocări, dar suntem aici să le depășim împreună. Te vei conecta cu întreaga echipă, vei învăța din experiențele altor antreprenori și vom împărtăși bucuria fiecărui succes câștigat.

 

succese

Participăm la întâlniri de networking unde explorăm și analizăm reușitele altor afaceri, învățând din experiențele lor. Acest schimb de idei și cunoștințe ne ajută să dezvoltăm și să îmbunătățim propriile noastre afaceri, și, de asemenea, să stabilim conexiuni valoroase în lumea antreprenoriatului. Te așteptăm să ni te alături pentru a împărtăși și a învăța împreună!

greseli

O ocazie de a învăța din greșelile altor business-uri. Aceasta este o oportunitate valoroasă de a evita capcanele și obstacolele cu care s-au confruntat alții și de a lua decizii mai informate pentru dezvoltarea afacerii noastre. Ne bazăm pe aceste învățăminte pentru a ne construi un viitor de succes în lumea antreprenoriatului. Hai să învățăm și să creștem împreună!

specialisti

Avem oportunitatea de a învăța și de a interacționa cu specialiști din domeniul nostru de activitate. Aceste interacțiuni ne permit să acumulăm cunoștințe valoroase și să stăm la curent cu cele mai recente tendințe și practici din industrie. Ne bazăm pe înțelepciunea și experiența acestor specialiști pentru a continua să creștem și să ne dezvoltăm într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.

#crestemimpreuna

membership   “silver”

60EUR/ AN

echivalent  5 eur/luna

plata in rate acceptata

vrei mai multe detalii despre planul de membership?

nu ezita sa ne contactezi:

plata in rate acceptata:    pana la 24 rate

Știim care sunt provocările cu care te poți confrunta la începutul acestei călătorii antreprenoriale, și vrem să facem totul mai ușor pentru tine, inclusiv aspectele financiare. Deci, am stabilit parteneriate cu câteva bănci, și acum poți să plătești în rate pentru toate serviciile AntrepreMAME.

Asta înseamnă că poți să-ți dezvolți afacerea fără să-ți faci griji cu privire la costuri mari dintr-o dată. Suntem aici pentru tine!

poti upgrada oricand planul membership

Oferim flexibilitatea de a face upgrade la planul GOLD sau PLATINUM oricând dorești. Și ce e și mai bine, vei plăti doar diferența dintre planurile respective. Este ușor și convenabil, astfel încât poți alege planul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale în orice moment. Suntem aici să-ți facilităm drumul către succes!

poti anula oricand reinnoirea planului

Fii fără griji, poți să oprești oricând reinnoirea planului tău de membership. Nu vrem să-ți complicăm viața, deci dacă vrei să iei o pauză sau să faci o schimbare, suntem aici pentru a face acest proces cât mai simplu pentru tine.

Folosește cu încredere câmpul nostru de contact. Suntem aici să te ajutăm și să ne asigurăm că ai toate informațiile și suportul de care ai nevoie. Nu ezita să ne scrii oricând!

parteneri

antrepremame

sponsori

evenimente

parteneri

mass-media