antrepremame

MEMEBERSHIP

hai in echipa

Silver

Community

Plan dedicat celor care inca se pregatesc sa porneasca un business si care doresc sa sustina comunitatea AntrepreMAME.


N
integrare in pagina ‘comunitate


N
promovare prin postari spotlight


N
copyrighting profesional personalizat


N
participare la evenimente antrepremame


N
networking & professional coaching

Gold

Start-up

Alegerea perfecta pentru cei aflati la inceput de drum. Servicii complete, de la deschiderea firmei la promovarea afacerii.


N
toate beneficiile “SILVER”


N
acces in incubatorul antrepremame


N
pagina web dedicata + copyright


N
acces in antrepremame marketplace


N
discounturi in reteaua de parteneri


N
discounturi la evenimentele comunitatii

Platinum

Professional

Planul ideal pentru cei care au pornit deja o afacere sau sunt in cautare de noi parteneriate si de avantaje competitive.


N
toate beneficiile “GOLD”


N
promovare in reteaua de parteneri


N
promovare prin pagina ‘evenimente


N
zone premium la targuri si evenimente


N
extra-discount la targuri si evenimente


N
episod personalizat pe blog

integrare in pagina ‘comunitate’

Pentru ca faci parte din echipa AntrepreMAME vei avea un card personalizat in pagina “comunitatea“. Logoul tău va fi vizibil în constelația Comunității AntrepreMAME, cu link direct către pagina de prezentarea aleasă de tine (site sau social media). Aceasta pagina este dedicata partenerilor comunității și membrilor care și-au aratat suportul și au demonstrat că e posibil să #creștemîmpreună.

Multumim!

acces in incubatorul antrepremame

Am alcătuit o echipa de profesioniști desăvârșiți din domenii selecționate specific nevoilor firmelor noi și ale antreprenorilor aflați la început de drum.

Ne-am asigurat ca putem acoperi toate nevoile unui business, indiferent de aria de activitate, pentru ca TU sa te poti concentra doar pe clientii tai.

reteaua de parteneri b2b

Promovăm brand-ul tău direct către rețeaua de parteneri AntrepreMAME, prin rețele de distribuție, puncte de vânzare fizice sau eCommerce și obții o poziție permanentă în magazinele AntrepreMAME

Partenerii și modul de vânzare/promovare diferă în functie de brand-ul/produsul tău. Hai să stabilim o întâlnire!

promovare prin postari spotlight

Promovarea brand-ului tău prin postări spot-light în social media (pe grupul și pagina publică de Facebook și Instagram AntrepreMAME), către întregul network AntrepreMAME și către partenerii comunității. Ne ocupam de copyright și alegem împreună cel mai potrivit moment pentru promovare. Poți posta chiar tu de două ori pe lună cele mai frumoase povești ale brand-ului sau produselor tale.

pagina web dedicata

Vei avea o pagina personala, dedicata, pe domeniul antepremame.ro pe care o poti folosi ca pe un site propriu, fara sa iti faci griji legate de hosting, mentenanta si alte costuri aferente.

Noi ne ocupam de copyright si dezvoltare, iar tu te bucuri de micul tau site, din site-ul AntrepreMAME.

promovare prin pagina ‘evenimente’

Evenimentele și campaniile tale vor fi afișate în “calendarul” AntrepreMAME și promovate ca evenimente susținute de comunitate, către întregul network AntepreMAME. La cerere, ne ocupăm de bannere, grafica sau copyright, complet gratuit.

copyrighting profesional personalizat

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copyright, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă. Fie că este vorba de descrieri de produse sau mesaje de campanie, vom transforma ideile tale în mesaje memorabile și convingătoare. Jusk ask!

discounturi in reteaua de parteneri

În cadrul Comunității AntrepreMAME, suntem susținuți de companii puternice, care își doresc să sprijine antreprenoriatul românesc.

Impreuna cu partenerii si sponsorii comunitatii ne asiguram ca vei avea cele mai mici costuri recurente posibile ca sa iti poti duce afacerea la urmatorul nivel.

zone premium la targuri si evenimente

Beneficiezi de poziționare speciala, astfel încât să fii în centrul atenției. Organizarea spațiului va fi gândită special, pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de profilul activității tale și de eveniment.

Numărul de locuri oferite este limitat.

participare la evenimentele antrepremame

Vei putea beneficia de 10% discount la toate evenimentele si conferințele organizate de comunitatea AntrepreMAME (cu excepția AntrepreMAME Bazar). De asemenea, vei avea acces și la ateliere și workshop-uri organizate special pentru nevoile membrilor comunității.

discounturi la evenimentele comunitatii

Poti participa la toate evenimentele (incluzand workshop-urile profesionale) organizate de comunitatea AntrepreMAME si beneficiezi de reduceri substantiale, de pana la 50% (in functie de eveniment).

extra-discounturi evenimente & targuri

Ca membru PLATINUM, ai acces gratuit la toate întâlnirile și workshop-urile organizate în comunitate și beneficiezi de reduceri substanțiale la evenimentele &t ârgurile plătite (sau la evenimentele partenerilor).

networking & personal development trainng

Drumul antreprenoriatului poate aduce provocări, dar suntem aici să le depășim împreună. Te vei conecta cu întreaga echipă, vei învăța din experiențele altor antreprenori și vom împărtăși bucuria fiecărui succes câștigat.

acces in antrepremame marketplace

Preluăm produsul tău pentru o perioadă limitată de timp și îl vindem prin rețeaua de magazine AntrepreMAME MARKETPLACE.

Nu trebuie să faci nimic, noi ne vom ocupa de vânzare, împachetare, livrare, fiscalizare, iar la final vei primi profitul obținut și un plan de acțiune, stabilit împreună cu specialiștii noștri în vânzări.

episod personalizat pe blog antrepremame

Hai să îți scriem povestea! Cum s-a născut ideea business-ului, ce te-a determinat să faci schimbarea, unde vrei să ajunga, care îți sunt temerile și avantajele?

Toate acestea, pentru că ai o voce care trebuie auzită de cât mai multe, asemenea nouă, aflate la început de drum. Povestea ta va determina o altă antrepremame să nu renunțe!

antrepremame

marketplace

reteaua de magazine

evenimente

antrepremame

antrepremame

incubator

deschidere firma

cosultanta

contabilitate

resurse umane

fonduri europene

dezvoltare site

copyright

web hosting

seo

grafica / design

fotografie

specialist pr

In Incubatorul AntrepreMAME ai toate serviciile necesare unui start-up si o echipa pe care te poti baza!

parteneri

antrepremame

sponsori

evenimente

parteneri

mass-media