antrepremame

MEMEBERSHIP

hai in echipa

Silver

60EUR/An

Community

Plan dedicat celor care încă se pregătesc să pornească un business și care doresc să susțină comunitatea AntrepreMAME.


N
integrare în pagina ‘comunitate


N
promovare prin postări spotlight


N
copywritinging profesional personalizat


N
participare la evenimente antrepremame


N
networking & professional coaching

Gold

360EUR/An

Start-up

Alegerea perfectă pentru cei aflați la început de drum. Servicii complete, de la deschiderea firmei la promovarea afacerii.


N
toate beneficiile “SILVER”


N
acces în incubatorul antrepremame


N
pagina web dedicată + copywriting


N
acces în antrepremame marketplace


N
discounturi în rețeaua de parteneri


N
discounturi la evenimentele comunității

Platinum

600EUR/An

Professional

Planul ideal pentru cei care au pornit deja o afacere sau sunt în căutare de noi parteneriate și de avantaje competitive.


N
toate beneficiile “GOLD”


N
promovare în rețeaua de parteneri


N
promovare prin pagina ‘evenimente


N
zone premium la târguri și evenimente


N
extra-discount la targuri si evenimente


N
episod personalizat pe blog

integrare în pagina ‘comunitate’

Pentru că faci parte din echipa AntrepreMAME, vei avea un card personalizat în pagina “Comunitate”. Logoul tău va fi vizibil în constelația Comunității AntrepreMAME, cu link direct către pagina de prezentarea aleasă de tine (site sau social media). Această pagină este dedicată partenerilor comunității și membrilor care și-au aratat suportul și au demonstrat că e posibil să #creștemîmpreună.

Mulțumim!

acces în incubatorul antrepremame

Am alcătuit o echipă de profesioniști desăvârșiți din domenii specifice nevoilor firmelor noi și antreprenorilor aflați la început de drum.

Ne-am asigurat că putem acoperi toate nevoile unui business, indiferent de aria de activitate, pentru ca TU să te poți concentra doar pe clienții tăi.

rețeaua de parteneri b2b

Promovăm brand-ul tău direct către rețeaua de parteneri AntrepreMAME, prin rețele de distribuție, puncte de vânzare fizice sau eCommerce și obții o poziție permanentă în magazinele AntrepreMAME.

Partenerii și modul de vânzare/promovare diferă în funcție de brand-ul/produsul tău. Hai să stabilim o întâlnire!

promovare prin postări spotlight

Promovarea brand-ului tău prin postări spot-light în social media (pe grupul și pagina publică de Facebook AntrepreMAME), către întregul network AntrepreMAME și către partenerii comunității. Ne ocupăm de copywriting și alegem împreună cel mai potrivit moment pentru promovare. Poți posta de trei ori pe lună cele mai frumoase povești ale brand-ului sau produselor tale.

pagina web dedicată

Vei avea o pagină personală, dedicată, pe domeniul antreprenamame.ro pe care o poți folosi ca pe un site propriu, fără să-ți faci griji legate de hosting, mentenanță și alte costuri aferente.

Noi ne ocupăm de copywriting și dezvoltare, iar tu te bucuri de micul tău site, din site-ul AntreprenMAME.

promovare prin pagina ‘evenimente’

Evenimentele și campaniile tale vor fi afișate în “calendarul” AntrepreMAME și promovate ca evenimente susținute de comunitate, către întregul network AntepreMAME. La cerere, ne ocupăm de bannere, grafică sau copywriting, complet gratuit.

copywriting profesional personalizat

Cuvintele au puterea de a da viață conținutului tău. Ca experți în copywriting, ne angajăm să dăm viziunii tale o voce puternică și captivantă. Fie că este vorba de descrieri de produse sau mesaje de campanie, vom transforma ideile tale în mesaje memorabile și convingătoare. Just ask!

discounturi în reteaua de parteneri

În cadrul Comunității AntrepreMAME, suntem susținuți de companii puternice, care își doresc să sprijine antreprenoriatul românesc.

Împreună cu partenerii și sponsorii comunității ne asigurăm că vei avea cele mai mici costuri recurente posibile ca să-ți poți duce afacerea la următorul nivel.

zone premium la targuri si evenimente

Beneficiezi de poziționare specială, astfel încât să fii în centrul atenției. Organizarea spațiului va fi gândită special, pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de profilul activității tale și de eveniment.

Numărul de locuri oferite este limitat.

participare la evenimentele antrepremame

Vei putea beneficia de discount la toate evenimentele și conferințele organizate de comunitatea AntrepreMAME (cu excepția AntrepreMAME Bazar). De asemenea, vei avea acces și la ateliere și workshop-uri organizate special pentru nevoile membrilor comunității.

discounturi la evenimentele comunitatii

Poți participa la toate evenimentele (incluzând workshop-urile profesionale) organizate de comunitatea AntrepreMAME si beneficiezi de reduceri substantiale, de până la 50% (în funcție de eveniment).

extra-discounturi evenimente & targuri

Ca membru PLATINUM, ai acces gratuit la toate întâlnirile și workshop-urile organizate în comunitate și beneficiezi de reduceri substanțiale la evenimentele & târgurile plătite (sau la evenimentele partenerilor).

networking & personal development trainng

Drumul antreprenoriatului poate aduce provocări, dar suntem aici să le depășim împreună. Te vei conecta cu întreaga echipă, vei învăța din experiențele altor antreprenori și vom împărtăși bucuria fiecărui succes câștigat.

acces in antrepremame marketplace

Preluăm produsul tău pentru o perioadă limitată de timp și îl vindem prin rețeaua de magazine AntrepreMAME MARKETPLACE.

Nu trebuie să faci nimic, noi ne vom ocupa de vânzare, împachetare, livrare, fiscalizare, iar la final vei primi încasările cuvenite, stabilite contractual și un plan de acțiune, stabilit împreună cu specialiștii noștri în vânzări.

episod personalizat pe blog antrepremame

Hai să îți scriem povestea! Cum s-a născut ideea business-ului, ce te-a determinat să faci schimbarea, unde vrei să ajunga, care îți sunt temerile și avantajele?

Toate acestea, pentru că ai o voce care trebuie auzită de cât mai multe, asemenea nouă, aflate la început de drum. Povestea ta va determina o altă antrepremamă să nu renunțe!

antrepremame

marketplace

reteaua de magazine

preluăm produsele

Preluăm în gestiune produsele tale pentru o perioadă de timp pe care o stabilim împreună; în funcție de tipul și categoria în care se încadrează vom prelua bunurile tale pentru o perioadă cuprinsă între 60 – 180 zile.

Vom prelua un stoc limitat și pe măsură ce apar vânzări, vom completa stocurile, în limita disponibilității acestora.

Poți adăuga și schimba portofoliul de produse oricând dorești, noi ne ocupăm doar de gestionarea și vânzarea produselor tale.

vindem produsele

Pe întreaga perioada a preluării nu trebuie să îți faci griji de absolut nimic. Noi ne vom ocupa integral de vânzarea, ambalarea, facturarea și predarea produselor către curier.

Rețeaua AntrepreMAME Marketplace îți oferă expunere către cele mai importante puncte de vânzare din București.

Mai mult, în această perioadă, vom testa mai multe metode de promovare și vom experimenta diferite politici de prețuri pentru a stabili care este cea mai profitabilă abordare pentru produsele tale, în relație cu publicul țintă.

 

te platim

Iți transferam veniturile cuvenite la 15 zile.

Stabilim contractual costurile de achiziție și vei primi integral acea sumă pentru toate produsele vândute de noi.

Peste prețurile stabilite, vom calcula și adăuga costurile aferente comisioanelor platformelor, ambalajelor și a altor taxe aferente vânzărilor online, stabilind prețul final.

Dacă nu sunt vândute toate produsele tale în perioada contractuală, putem prelungi colaborarea sau îți trimitem toate stocurile rămase înapoi.

evenimente

antrepremame

AntrepreMAME BAZAR este acel târg organizat cu dedicare pentru comunitate, unde membrii noștri își pot expune cu mândrie produsele într-un spațiu dedicat, în fața unui public larg. Este o ocazie unică de a-ți face cunoscute creațiile și de a stabili conexiuni valoroase cu potențiali clienți. Te invităm să te alături și să împărtășești pasiunea ta cu lumea!

În cadrul întâlnirilor “AntrepreMAME Față în față”, ne propunem să aducem laolaltă AntrepreMAMELE și viitoarele antreprenoare, pentru a facilita astfel schimbul de experiență între ele și a oferi, celor care încă nu au pornit în aventura antreprenoriatului, puterea exemplului concret, dovada vie a faptului că se poate.

În cadrul Conferințelor AntrepreMAME de anul acesta, vor fi dezbătute multiple subiecte de interes pentru mamele-antreprenor, care au identificat, în cadrul comunității, un top al principalelor dificultăți cu care se confruntă în dezvoltarea propriului proiect antreprenorial.

antrepremame

incubator

deschidere firma

cosultanta

contabilitate

resurse umane

fonduri europene

dezvoltare site

copywriting

web hosting

seo

grafica / design

fotografie

specialist pr

ce este

Icubatorul de afaceri reprezintă un program care oferă start-up-urilor acces la infrastructură, îndrumare, mentorat și alte resurse esențiale pentru a ajuta aceste afaceri să treacă de la stadiul de idee la dezvoltarea produsului. 

Incubatoarul AntrepreMAME oferă infrastructură  IT, organizează sesiuni personalizate de pregătire pentru startup-uri și  evenimente speciale care facilitează interacțiunea și colaborarea între antreprenori

Mai mult, oferă puncte de vânzare și validare a brand-ului tau și iți pune la dispoziție echipe de specialiști din toate domeniile relevante afacerii tale.

ce oferă

Incubatorul AntrepreMAME oferă o suită completă de beneficii și resurse pentru membrii săi, de la deschiderea firmei, la dezvoltarea imaginii brand-ului, marketing și facilitarea intrării pe piața a produselor.

Spre deosebire de alte incubatoare și programe de mentorat, programul AntrepreMAME nu este o școală în care sunt ‘predate’ noțiuni generale de marketing și studii de piață bazate pe succesul altor afaceri.

În Incubatorul AntrepreMAME echipa noastră de specialiști se ocupă de dezvoltarea și lansarea brand-ului tău, iar sesiunile de mentorat sunt personalizate pentru fiecare membru în parte și sunt bazate integral pe procesul dezvoltării brand-ului tău.

 

ce obțin

La finalul programului de incubare vei avea un brand bine definit, cu toate elementele caracteristice (etichete, logo, bannere etc.) și cu prezență digitală definită prin propriul site și prezență în social media.

În plus vei avea posibilitatea de a stabili parteneriate cu diferite rețele de magazine sau rețele de distribuție pentru a te asigura brand-ul tău capătă cea mai bună expunere.

Vei capăta un know-how puternic asupra aspectelor legale și fiscale pe care orice antreprenor este obligat le respecte și vei avea acces la consultanta specializată din fiecare arie de interes relevantă afacerii tale.

Vei avea și niste prieteni noi, pe care să te poți baza!

ăÎn Incubatorul AntrepreMAME ai toate serviciile necesare unui start-up și o echipă pe care te poți baza!

parteneri

antrepremame

finantare

parteneri

mass-media